Колеги, няколко пъти вече ми се случва при натискане на педала да ми откажат спирачките и след повторно натискане всичко да си е ОК...Не съм се спускал по наклони и подобни с натисната спирачка. Забелязах, че го прави тоя номер при продължително каране при стабилно загрят двигател. На кратки разтояния не се е поячявало това нещо...Гледах спирачната течност, ок си е.Споделете идеи за проблема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем със спирачките...
Collapse
X
-
pakumba написа:няма да се оправи от спир. течност, колкото и да ти се иска."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
потъването може да е от спир цилиндърче, но много бързо ще го установиш - потъне ли от спир цилиндърче, значи излиза течността през него- нивото пада и светва лампа, а ти нямаш спирачки вече. цилиндърчетата, от моя опит досега, протичат бавно, могат с месеци да изпускат и да не разбереш. отведнъж не става, личи си като легнеш под задницата и гледай дали е странно прашасало /от омасляването/не се базикай с помпата, на 2 пъти ми е изпускала помпа- с кромата и с уното. в единия случай при експтремна ситуация и хич не е кеф- симптоми има и те са налице при теб, следващото, което ще стане е да ти изпусне отведнъж и повече няма да има "хваща понякога". разбира се, преди да смениш помпа, все пак не е евтина част, не е зле да се консултираш със сервиз, все пак тук само по вкуса на миризмата ти даваме съветиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар