Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Боядисване на апаратите на спирачките...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Боядисване на апаратите на спирачките...

На скоро си закупих нови джанти, който са доста по отворени от старите и се виждат раждясалите ми апарати...Може ли да ми дадете насоки как да ги боядисам...Трябва ли да свалям целия апарат? Ако трябва как се сваля? Какъв инструмент ще ми е нужен за евентуалното му сваляне? Каква подготовка трябва да направя преди боядисването? И другото основно нещо е каква боя да си купя и от къде?

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43401 .

Коментар

Колега аз на бравото съм ги пръснал със спрей "HAMMERLAC" малко скъп е но за една година не са мръднали(препоръчвам ти го).купен е от Баумакс .....
      Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS

Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009

Коментар

Аз мойте ги направих по следния начин:1. Минаване с телена четка на място, без сваляне на апаратите2. Облепване с тиксо и вестник3. Пръскане със спрей, термоустойчив4. Разлепване и монтиране на джантата Това е най лесния и бърз начин :D
        punto HGT

Коментар

didich написа:
          Аз мойте ги направих по следния начин:1. Минаване с телена четка на място, без сваляне на апаратите2. Облепване с тиксо и вестник3. Пръскане със спрей, термоустойчив4. Разлепване и монтиране на джантата Това е най лесния и бърз начин :D
          Колко време ги караш така?Искам като ги хвана да ги правя веднъж да не се занимавам повече...

Коментар

Working...
          X