Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обезвъздушаване на спирачки на Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обезвъздушаване на спирачки на Пунто

Здравейте колеги имам един которник фиат пунто 1.1 предстой ми ремонт по спирачната система и след това ще трябва да обесвъздушавам -Не съм обръщал внимание колко пробки има от коя се започва обезвъздушаването тъй като преди време имах кола със 6 пробки и имаше знечение от коя се почва.казаха ми някой че задните накладки имало два вида трябвало да смъкна моите за да ги занеса на търговеца за да ми даде същите има ли такова нещо.Благодаря

Няма да лошо това да ги свалиш и в магазина,а обезвъздушаваме се прави от най-далечното колело спрямоспирачната помпа.Димек задно-дясно,задно-ляво,предно-дясно и предно-ляво.Успех.
    Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

При Брава смяна на течност се прави като се почне от задно ляво, предно дясно, задно дясно, предно ляво. Също ако имаш кантар за задните спирачки добре е да подложиш и крик под барабана да го надигнеш малко. И аз трябва да сменям спирачна течност, обаче тук тоя вятър не спира цяла седмица.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Я да използвам темата на колегата, пък и на него сигурно ще му е интересно! Ако автомобила има АБС(Аз съм Без Спирачки ) обезвъздушаването се прави по нормалния път, нали? Един помпа, друг изпуска и така! Но в самият модул на АБС гаранция ли е, че навсякъде ще се смени течността? Защото при неработещ АБС нали остават затворени някои пътища през него.
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Working...
        X