Автомобилът ми няма ABS. На задният мост има някакъв регуалтор, но не ми стана ясно как точно действа, след като по никакъв начин не е свърза нито с купето на колата, нито ...с нищо ! Как регулира ? някой има ли представа ?А, и по каталога ePER също го дават че няма лостове.... Странна работа ми се видя !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разпределеител за задните спирачки на ПУНТО '93
Collapse
X
-
отзад има 2 бр разпределител на спирачното усилие,но как действа, и как разбираш че не работи не знам колегите да обяснат?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
///// написа:Ми това са само... как да го кажа... Нещо като "закъснители" - най-общо казано.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
По принцип аз си му знам функцията. Намаля налягането в спирачната тръбичка към задните цилиндри, когато автомобилът е празен. Уж за да не приплъзнат колелелтата .А, това с еразбира от разстоянието на купето и земята. Обаче, а всичкикли досега скоито съм имал взимане-даване, винаги тези регуалтори са сврързани с купето и моста. А на ПУНТО-то - ...никак !А, за това , че само на малки коли -... срещал съм го и на ПАСАТ комби ....FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
Re: Разпределеител за задните спирачки на ПУНТО ’93
YAROSHKH написа:Автомобилът ми няма ABS. На задният мост има някакъв регуалтор, но не ми стана ясно как точно действа, след като по никакъв начин не е свърза нито с купето на колата, нито ...с нищо ! Как регулира ? някой има ли представа ?А, и по каталога ePER също го дават че няма лостове.... Странна работа ми се видя !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар