piftho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Припуква при потегляне (Браво 1.6)
Collapse
X
-
pakumba написа:piftho написа:За моята носача /носача е капсула с шарнирния болт/ ми излезе 1х70 лв + 1х20 смяната, кормилен накрайник 2х13 лв. + 2х5 лв. смяна, реглаж 1х17 лв.,но това в ПлевенSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Днес като я искарах от автомивката и тръгвайки по булеверда започна непрекъснато да припуква и спрях в една уличка и викам си да взема да погледна болтовете и когато видях,секретния болт си беше развит И толкова бях бесен че мислех да отида при гумаджията и да го ...... ,И сега от както го завих всичко си е ОК и ше го следя да не се развие пак(да не е причината в болта)
Коментар
-
bingo_boy написа:Днес като я искарах от автомивката и тръгвайки по булеверда започна непрекъснато да припуква и спрях в една уличка и викам си да взема да погледна болтовете и когато видях,секретния болт си беше развит И толкова бях бесен че мислех да отида при гумаджията и да го ...... ,И сега от както го завих всичко си е ОК и ше го следя да не се развие пак(да не е причината в болта)Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар