Колеги, предлагат ми 5,5J джанти за Бравата. Не са ми много ясни нещата, ще мога ли да ги ползвам с гуми 185/60/14, без някакви компромиси със сигурност или стабилност? Оригинално моите са 6J, този сантиметър и нещо разлика до какво би довел? За момента нямам информация за офсета. Мерси предварително за отговорите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
5,5J Джанти на Брава, може ли?
Collapse
X
-
Нищо. Има много брави със железни джанти 5.5. А и мисля че това е оригиналния размер за браво/брава! Гумите пасват и разлика няма да усетиш никаква!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
185-60-14 е идеалният размер за 5,5 J. Оригиналните железни джанти 14" наистина са с 5,5 J. Няма от какво да се притесняваш. За твоя мотор е правилен размер. http://www.avtogumi.bg/oscommerce/ad...ava/marka/FIAT
Коментар
-
Офсета по-скоро има значение за да не опре джантата във апарата! Ама по принцип щом са железни 14ки 4x98 все ще станат!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Джантите са от Сеат, за сега друга информация нямам. Ето за тези става въпрос. Това че са олющени, не ме притеснява особено, в известен смисъл, лошия външен вид понякога е предимство . Целта ми е да са по-здрави от сегашните железни, че ми омръзна да давам пари за изправяне. Продавача твърди, че не са криви. Офсет не разбрах, стана късно да звъня, но в нета видях, че за Сеат се използва ЕТ 35-45, така че би трябвало да стане.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар