Ако майстора е сменял само тампоните на двигателя, то щангите няма причина изобщо да ги е пипал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
типо скорости, влизат под диагонал
Collapse
X
-
Знам ли го майстора кво е вършил ?!Трябваше само тампоните на двигателя да смени.При смяна на 2-те щанги казваш, че скоростния лост блокира, май тва ще да е нашият проблем, защото като се РАЗВИНТИ гайката на двата лоста си влизат добре ( само че диагонално ), но като се ЗАТЕГНЕ ( както трябва да е всъщност ) почти блокират.Благодаря колеги !Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Щангата с планката трудно може да се обърка. Другите 2 са с различна посока на шарнирите в 2-та им края. Имам предвид щанги 1 и 3 на картинката. На едната шарнирчетата са в една посока, а на другата са под ъгъл 90 гр. посоките им. Само тези 2 щанги могат да се объркат, и ако това стане, както написа колегата преди мен - няма включване.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
///// написа:Ако майстора е сменял само тампоните на двигателя, то щангите няма причина изобщо да ги е пипал.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Вижда ми се особено трудно да размениш местата на щангите (: Няколко пъти съм разглобявал целия механизъм и не успях да объркам нищо въпреки че се съмнявах, че ще стане от първия път :D Та като сме на тази тема смених кутията тези дни и всичко е ок, но някой път като включвам задната и при натиснат съединител яко задира и усещам че нещо се върти в кутията дали съединителя не иска натягане ? проблема е наличен само на задна скорост ... Имам 3 нови лостчета и гумената джиджавка ми е сменена с нова, не съм отварял само как са нещата със самият лост от купето до рейката'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар