Stefanaki написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предни амортисьори от Браво 1.2 1.4 1.6 1.8 1.9 2.0
Collapse
X
-
Здравейте и от мен колеги,Що се отнася за амортисьорите от 1.2 до 1.6 за БРАВО/А са едни и същи а за 1.8 нагоре са други, Колегата е прав че на по големия двигател му трябвати по яки амотисьори /разликата е в дебелината на стержена. Ако сложиш от 1.8 ще е малко коравичка но по завойте ще си ноер 1/няма да мрадниш. За цена на амортисьор и гаранция опитай да направиш лекламация в даден магазин за тях и виж какво ще ти кажат. В БГ иматолкова дупки и следователно ти си минал през тях и е вината твоя и нямаш гаранция. В КОСЕР имат КАЯБА перфектни са но са скъпи. Аз лично ще си сложа MARELLI отпред и отзад на TST, защото имам проблем и ми казвт че амортисьорите са ми заминали. Колата на предница е добре а леко като че ли ми бяга а в ляво а в дясно. като я залюлея на място и тя спира ама като тръгна на път е като камшик, уж спира да се клати като я залюлея на ръка а като тръгна и не ми харесва. Поради тази причина ще слагам новите.Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
харчи: DOSTA
Коментар
-
avent написа:Да не са ОПТИМАЛ, Закупени от Евро 07. Не са нещо кой знае какви ама стават за вземане на парите на клиента.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Незнам, но са с една година гаранция, а Кофап-а нямат гаранция.Искам да вмъкна и че днес като приказвахме с чичо ми каза че колкото човека са отишли за рекламация с Монро гаранцията винаги им осигурява нов амортисьор, обаче тогава и само тогава когато стълба на амортисьора е прав, ако е крив, да си влязъл в някоя огромна яма, просто няма как да ти се даде нов, но ми каза че за 2 години точно 5 човека са идвали за рекламация и на трима от тях са били прави стълбовете, но на другите не и е нямало как да им се даде новFiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato
Коментар
-
Първа линия са МАГНЕТИ МАРЕЛЛИ а втората е КОФАП. Заводски Фиата излиза на ВАЙС АУТО-ОРИДЖИНАЛ. Незнам 1.6 фиатовете който излизат от турция какво им слагат. А гаранцията на амортисьор е много относително нещо. Много са хубави КАЯБА-та ама са скъпи,ама хубави,ама скъпи :D . Много известни марки се правят в Македония и РУмъния а се води немско и се претендира за качество,да ама не. Аз поне ще слагам ефтинки на Марелли и TST, и цената ме устройва. Гледах ги като се напомпят се удървят да си е.е мамата.Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
харчи: DOSTA
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар