Какви са тия от 80лв? Марка нещо можеш ли да ми кажеш, че ме заинтригува
Cofap GP27292 за 69лв/бр от Косер с отстъпката
Ползвам отстъпки и то доста задоволителни, но ме интересува качеството, защото не съм чувал никакви отзиви за въпросните амортисьори. Ако са наистина качествени, даже и за 50 и нещо лева ще ги взема, но.... кажете какво е качеството им, моля ви
Противоречиви отзиви... На теория са доста яки, а голяма част от хората ползвали ги не са доволни, но ми прави впечатление, че недоволни "сякаш" са незапознатите спрямо това какво очакват от тях. Въпреки това мисля да си поръчам от тях
Здравейте и от мен колеги,Що се отнася за амортисьорите от 1.2 до 1.6 за БРАВО/А са едни и същи а за 1.8 нагоре са други, Колегата е прав че на по големия двигател му трябвати по яки амотисьори /разликата е в дебелината на стержена. Ако сложиш от 1.8 ще е малко коравичка но по завойте ще си ноер 1/няма да мрадниш. За цена на амортисьор и гаранция опитай да направиш лекламация в даден магазин за тях и виж какво ще ти кажат. В БГ иматолкова дупки и следователно ти си минал през тях и е вината твоя и нямаш гаранция. В КОСЕР имат КАЯБА перфектни са но са скъпи. Аз лично ще си сложа MARELLI отпред и отзад на TST, защото имам проблем и ми казвт че амортисьорите са ми заминали. Колата на предница е добре а леко като че ли ми бяга а в ляво а в дясно. като я залюлея на място и тя спира ама като тръгна на път е като камшик, уж спира да се клати като я залюлея на ръка а като тръгна и не ми харесва. Поради тази причина ще слагам новите.
Да не са ОПТИМАЛ, Закупени от Евро 07. Не са нещо кой знае какви ама стават за вземане на парите на клиента.
Да... не са кой знае, какво но все пак за задни стават! От една година карам с такива и нямам проблеми. За предни определено обаче бих заложил на друга марка... Не за друго, но отнема повече време смяната им! :D
Незнам, но са с една година гаранция, а Кофап-а нямат гаранция.Искам да вмъкна и че днес като приказвахме с чичо ми каза че колкото човека са отишли за рекламация с Монро гаранцията винаги им осигурява нов амортисьор, обаче тогава и само тогава когато стълба на амортисьора е прав, ако е крив, да си влязъл в някоя огромна яма, просто няма как да ти се даде нов, но ми каза че за 2 години точно 5 човека са идвали за рекламация и на трима от тях са били прави стълбовете, но на другите не и е нямало как да им се даде нов
Първа линия са МАГНЕТИ МАРЕЛЛИ а втората е КОФАП. Заводски Фиата излиза на ВАЙС АУТО-ОРИДЖИНАЛ. Незнам 1.6 фиатовете който излизат от турция какво им слагат. А гаранцията на амортисьор е много относително нещо. Много са хубави КАЯБА-та ама са скъпи,ама хубави,ама скъпи :D . Много известни марки се правят в Македония и РУмъния а се води немско и се претендира за качество,да ама не. Аз поне ще слагам ефтинки на Марелли и TST, и цената ме устройва. Гледах ги като се напомпят се удървят да си е.е мамата.
Оргиналните са 75лева до 1,6кубика предните и 60 задните на ВАЙС АУТО, на МАРЕЛЛИ предните са 105 лева но са за над 1,6кубика. На TST са по 70 и по 40 лева и са хубави.
Коментар