Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предни амортисьори от Браво 1.2 1.4 1.6 1.8 1.9 2.0

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предни амортисьори от Браво 1.2 1.4 1.6 1.8 1.9 2.0

Интересува ме предните амортисьори на Браво 1.2 1.4 1.6 1.8 1.9 2.0 абсолютно едни и същи ли са, защото си търся предни амортисьори втора упортеба но ми предлагат от 1.8, предлагат ми и от ХГТ, но незнаам различни ли са от тези на моето 1.6 , освен че може да са маслени и газо-маслени.А, и амортисьорите на Брава и Браво еднакви ли са като тип на захващане ?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato

Еднакви са за 1,8 и 2,0 . От 1,6 надолу ги дават други, като цяло захващането е еднакво, но при по-големите двигатели са предвидени да издържат по-голяма тежест. Предполагам, че ще ти свършат работа, по-скоро няма да стане обратното да сложиш аморт. от 1,2 на 2,0
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Тоест от 1.8 или 2.0 независимо Браво или Брава ще ми паснат на моето Браво 1.6

Коментар

В другия форум на Фиат пък ми казаха че имало разлика и не са еднакви

Коментар

може би единствено от HGT няма да ти паснат, защото там носача и шенкела доколкото знам са малко по-различни от стандартните.
          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

А за 1.6 дали въобще има газо-маслени или само за 1.8 и 2.0 ? По принцип, главно това ме насочва да взема от 1.8 или 2.0

Коментар

7or37o написа:
              А за 1.6 дали въобще има газо-маслени или само за 1.8 и 2.0 ? По принцип, главно това ме насочва да взема от 1.8 или 2.0
              Има.По добре си купи нови
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Колега, и аз те съветвам да си вземеш нови... аз вече 2 пти се опитвам да мина евтино и взимам 2-ра ръка, но след малко каране изпускат, незнам защо. Сега като взимах вторите уж бяха по нови и като покарах малко започна да друса, да тропа и стана нестабилна колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 .... изглежда им изтича газта и омекват... Скоро ще взимам пак..нооо този път нови да знам че съм ги сменил с читави най-накрая че ми злезнаха златниЗатова си помисли добре
                Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

То мисленето ми няма да е много защото на магазина един преден амортисьор е 150лв. С отстъпката от 30% която ползвам ще ми дойде ~105лв. бройката. На мен само десния ми е изпуснал, но естествено ще трябва да взема 2 броя. Първо трябва да заделя 200лв. а знаете как се заделят 200лв нали

Коментар

Е какъв е този аморт. за 150 лева.Може да си купиш и от 80лв,пак ще е по добре от втора ръка.Пък и не са лоши никак даже.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

Монро с три години гаранция Какви са тия от 80лв? Марка нещо можеш ли да ми кажеш, че ме заинтригува

Коментар

Сигурно говори за Кофап...те са по евтини. От къде мога и аз да се сдобия с някаква отстъпка :D отзад съм с Монро, ама бяха по 80 лева единия....Предните по 150 лева бройката....са ми множко...виж 105 лева е друго
                        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Ами баща ми има сервиз и си има договор с много доставчици на масла и части и така

Коментар

7or37o написа:
                            Монро с три години гаранция Какви са тия от 80лв? Марка нещо можеш ли да ми кажеш, че ме заинтригува
                            axm-auto.bgИмат магазини.Разгледай сайта.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

7or37o написа:
                              Какви са тия от 80лв? Марка нещо можеш ли да ми кажеш, че ме заинтригува
                              Cofap GP27292 за 69лв/бр от Косер с отстъпката
                              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...