Започна да тегли наляво след минаване през дупка...
Колеги след минаване през дупка и изкривена предна дясна джанта, колата почна да тегли наляво(тя и преди леко теглеше наляво, но сега доста повече) според вас къде е проблема
Re: Започна да тегли наляво след минаване през дупка...
bmahob написа:
Колеги след минаване през дупка и изкривена предна дясна джанта, колата почна да тегли наляво(тя и преди леко теглеше наляво, но сега доста повече) според вас къде е проблема
добре аз според поста ти разбирам,че джантата ти е крива,как очакваш да няма проблеми тогава? Кажи тая крива джанта сменил ли си я или не си,изправил ли си или не си? Ако не си я изправи,и пак виж как е! Върви и на реглаж на предница,ако искаш,там ще ти кажат всичко наред ли е или не е
Мериш от центъра на задна гума до центъра на предната и после сравняваш от другата страна. По същия начин сравняваш между двете предни гуми.............................
Скъсан преден ТАМпон Колега ... и при мене беше тъи ...
преден на какво?
Ами не макферсоновия ми другия .... понеже моите бяха скъсани и лашакаше много и тропаше и се осещаше се е едно задните са скъсани. (после малко така катастрфирах челно ... понесе удар от дясно след ремонта почна да тегли на ляво и ми беше писнало да подпирам с ръка волана задане бяга и си мислех ,че е някво изкриваване адско ... и затова (обаче като тръгнах да сменям тампоните на задния мост се оказаха здрави) А се оказаха скъсани предните тампони ли поне едния и след смяната проблема с дърпане на ляво отмина ... Успех
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Джантите ги дай да ги изправят,но не с чука.Може да има изместване което неможеш да го видиш с око.На една джанта не и се криви само борда.Балансирай ги с гумите,напомпай ги еднакво.Мини на реглаж и я покарай.Ако пак тегли тогава гледай ходовата част.Ако има преебан тампон ще ти тропа.Не се къса току така тампон,не че е невъзможно.
ходих на преден мосдт и от там ми казаха че предните аморт. са си заминали(май имвярвам щото зимата десния в един студ клекна отведнъж и сеедно хич го нямаш после отсамосебе си се везстанови) и от там проблеми с предния мост и тегленето. Сега ще събирам пари за нови. иначе мога да кача и разпечатка от предния мост диагностика там сходимости и т.н. Имам и друг въпрос мнението ви за накладки тръстинг че искам да сменявам и предни и задни?
Коментар