здравейте колеги,не съм новобранец във форума просто досега само четях постове и не се бях регистирал!предстои ми смяна на носачите (предни) и биалетки! Проверих на няколко места където ми предлагат доста разновидности на марки - производители.пиша тук за да ми дадете някав съвет откъде да си взема частите за да не се хвърля на някав боклук? ако има колеги които са минали по моя път или имат инфо по въпроса нека пишат, ще съм благодартен на всеки отговор или мнение.благодаря!колата е Фиат Мареа 1.9 ТД 100 коня, 1998 гонина
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
откъде да си купя носачи без да се окажат ментета?
Collapse
X
-
Каквото и да търсиш няма да искара много.Купувал съм и евтини и скъпи-няма братче 6 месеца максимум,като имаш впредвид че си пазя колата.В момента на колата съм с Ocap и мога да кажа,че не съм очарован.5 месеца и вече им клопат задните тампони и шарнирчетата и те причукват.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
наскоро казах на колега от форума, че спасение за хората, които карат повечко няма.... ако караш 10 000на година ще си доволен, ще сменяш на година и половина носачи, ако имаш късмета като я вземеш да са сменени ще я караш 2 год, ще я продадеш и ще кажеш не съм пипвал носачи, ама ако караш по 40 000 сменяш преди зима и преди лято. поне при мен е така, независимо какво вземам като марка и пари....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ами колега аз взех от AXM ауто FAST. Не знам колко ще издържат - предишните минаха 10 000 километра. Тия поне новите ги дават с 2 години гаранция...Така че следващите 2 години съм ги махнал това от главата си.Със сигурност ще ги сменя няколко пъти, ама поне за без париБраво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
svilens написа:Ами колега аз взех от AXM ауто FAST. Не знам колко ще издържат - предишните минаха 10 000 километра. Тия поне новите ги дават с 2 години гаранция...Така че следващите 2 години съм ги махнал това от главата си.Със сигурност ще ги сменя няколко пъти, ама поне за без париFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:от Бул"Стамболийски "155 има няколко модела зависи и ценатаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
колеги,купих вече носачи и биалетки от тук www.axm-auto.comмарка FAST2 години гаранция в случай, че маншончето на шарнира е здраво.към края на месеца ще ги сменям лично- мисля,че нее нищо сложно и няма смисъл да дам 80 - 100 лв да ми ги сменят в сервиз!Ще сменям също и рейката но за това мисля да ида на сервиз защото ми се струва доста "трудно" т.е на мн гадно място еако някой е сменял носачи и рейка нека каже нещо по въпроса.Благодаря на всички отзовали се във връзка с търсенето на частите!!!!fiat marea weekend td 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар