Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем със задното окачване на Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем със задното окачване на Мареа

Колеги колата ми е Мареа уикенд. След като я купих констатирах, че на задната седалка или в багажника не мога да кача повече от сто и петдесет килограма. При този товар задните гуми опират в предната страна на веждата на калника. Моля някой да ме посъветва, каква може да бъде причината.

Ако не са ти изнесени гумите повече от нормалното, то трябва да си смениш пружините!! А може и преди това да са били сменени с такива от друг фиат, които не е комби!! Задължително търсиш такива за комби, можеш да вземеш също и от dedra комби!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Смени размера на гумите си
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Когато я купих, беше с шестнадесет цолови джанти и стария собственик ми каза, че проблема е от това. В момента е с петнадесет цолови джатги и гуми 15/195/55 и проблема е същият.

Коментар

Здравейте колеги!Имам един проблем със задното окачване на Мареата,като тръгна да се изнасям по време на изпреварване или като влизам в ляв завой с 90 км/ч задницата започва да поднася все едно е като на дрифт,смених пружини ,амортесиори тампони и пак същото,гумите са чисто нови няма криви джанти,Откаде може да идва този проблем???Надявам се на бърз отговор защото колата трябва да я оправя до неделя!

Коментар

dinchev_bg написа:
            Здравейте колеги!Имам един проблем със задното окачване на Мареата,като тръгна да се изнасям по време на изпреварване или като влизам в ляв завой с 90 км/ч задницата започва да поднася все едно е като на дрифт,смених пружини ,амортесиори тампони и пак същото,гумите са чисто нови няма криви джанти,Откаде може да идва този проблем???Надявам се на бърз отговор защото колата трябва да я оправя до неделя!
            Да не ти е махната стабилизиращата щанга случайно ? Тя представлява щангат между двата носача, при движение на купето нагоре надолу се мести.
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Здравеите и от мен,Имам проблем казват ми ,че амортисьорите са ми заминали. Колата на предница е добре а леко като че ли ми бяга а в ляво а в дясно. като я залюлея на място и тя спира ама като тръгна на път е като камшик, уж спира да се клати като я залюлея на ръка а като тръгна и не ми харесва. Поради тази причина ще слагам новите.
              Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
              харчи: DOSTA

Коментар

Working...
              X