Колеги,моето фиатче е купе от няколко дни забелязах следния проблем,не го прави постоянно но от време на време,та затова мислех 4е ми се при4ува нещо.Та по вапроса,при трьгване от място и маневра наляво или надясно,вьртя волана по4ти до край и се 4ува някакво скьрцане или по то4но виене,като от триене,незнам какво е,не го 4увам винаги само по някога примерно когато трьгвам от паркинга пред блока и навия по4ти до край за да маневрирам,не го 4увам винаги от скоро даже затова и помислих 4е ми се при4ува нещо.Незнам какво,ама знам 4е пак ще трябва да се бьркам дьлбоко в джоба за ремонти,така 4е препорь4айте и някой майстор разбирач по фиат4ета,4е ми писна от неграмотници.Благодаря ви предварително.ТАМАН си мислех 4е фиат4ето е железно и го карам ве4е година и половина без сериозни ремонти и без капка масло да ми губи и ето с нашите ГАДНИ пьтища. 1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скьрцане при завой с малка скорост.ПОМАГАЙТЕ
Collapse
X
-
Re: Скьрцане при завой с малка скорост.ПОМАГАЙТЕ
Jambi написа:Колеги,моето фиатче е купе от няколко дни забелязах следния проблем,не го прави постоянно но от време на време,та затова мислех 4е ми се при4ува нещо.Та по вапроса,при трьгване от място и маневра наляво или надясно,вьртя волана по4ти до край и се 4ува някакво скьрцане или по то4но виене,като от триене,незнам какво е,не го 4увам винаги само по някога примерно когато трьгвам от паркинга пред блока и навия по4ти до край за да маневрирам,не го 4увам винаги от скоро даже затова и помислих 4е ми се при4ува нещо.Незнам какво,ама знам 4е пак ще трябва да се бьркам дьлбоко в джоба за ремонти,така 4е препорь4айте и някой майстор разбирач по фиат4ета,4е ми писна от неграмотници.Благодаря ви предварително.ТАМАН си мислех 4е фиат4ето е железно и го карам ве4е година и половина без сериозни ремонти и без капка масло да ми губи и ето с нашите ГАДНИ пьтища. 1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Модераторски екип на fiat-bg.orgMAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Реклама
Collapse
Коментар