Скърцането при леко въртене на волана и бавно каране 99% е от тампоните на стабилизаращата щанга.Пробвай да ги напръскаш с вд 40
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропане в завой (не е каре)
Collapse
X
-
Airfan написа:Днес в един сервиз в Пловдив диагностицираха тропането, че идва от шарнира на десен носач - Ocap на 10 000 км и 1 година.
Коментар
-
=Rudi= написа:Airfan написа:Днес в един сервиз в Пловдив диагностицираха тропането, че идва от шарнира на десен носач - Ocap на 10 000 км и 1 година.
Коментар
-
ogi28b написа:Моят го диагностицираха, като стиснах шарнира за маншона, и механикът напъна лекичко с малка щанга, веднага се усеща луфта. Показа ми скъсаният ми маншон, и смята че скъсаният маншон е причина за навлизане на прах, който е шлифовал леглото на шарнира.Airfan написа:Носачът е в гаранция и сега очаквам реакция от отсрещната страна, за да преценя какво да правя.
Коментар
-
=Rudi= написа:Airfan написа:Днес в един сервиз в Пловдив диагностицираха тропането, че идва от шарнира на десен носач - Ocap на 10 000 км и 1 година.
Коментар
-
Дисковете и тук ги престъргват стругари, но на носачите бай Васил прави пресечените полусфери в които ляга болта. Моят познат с Бравата, който ми го препоръча ми показа няколко резервни, които имаше в себе си. Бравата му е такси - 2000 или 2001 година на 300 000+ км на километраж, но както той казва - скритите никой не ги знае. По думите му до 30-35 000 км изкарва с този "ремонтен комплект" като кара само градско. Дали си заслужава - преценете сами. :D
Коментар
-
[quote="Airfan"]=Rudi= написа:Airfan написа:Днес в един сервиз в Пловдив диагностицираха тропането, че идва от шарнира на десен носач - Ocap на 10 000 км и 1 година.
Коментар
-
moni написа:Airfan написа:Днес в един сервиз в Пловдив диагностицираха тропането, че идва от шарнира на десен носач - Ocap на 10 000 км и 1 година.Носачът е в гаранция и сега очаквам реакция от отсрещната страна, за да преценя какво да правя.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар