Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тропане в завой (не е каре)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

neonglow написа:
    150 е оригиналния на стилото, защо да купуваш друг за 20 лв разлика?
    Говорим за Мареата на Руди.Аз утре отивам да сменям и аз , искам вече да кажа чао на троп, хлоп и сие Искам тишинааааа, май много искам от ’талианка ама ....
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Намерих време да го сменя. Старите са също TRW. Мисля си, че са оригиналните, защото на тампоните пише за кои марки се ползват, и на носачите има означения. Колата е с реални километри, според майстора, който я закача на компютър при първоначалното обслужване - до днес ~169хил.TRW - 128лв. Най-евтиният вариант беше Birth - 44лв , а най-скъпият - 62 лв - Moog. Другите 52 - 55 лв. - крайна клиентска цена с отстъпка и ДДС. За Moog се учудих на ниската цена - обяснението беше, че е с индекс "р", което според единият продавач означава, че е рециклиран. Пиша какво ми казаха без да твърдя, че със сигурност е вярно. Airfan може и да е прав в настоятелното си твърдение за разликата в частите монтирани от производителя и резервните от една и съща марка, защото както се вижда на снимката по този носач и тампоните няма никакви щампи с марки и модели, за които се ползва, а само отдолу на шарнира има щампа TRW. Мога да снимам стария, ако някой проявява интерес.

Коментар

Цвайне носачен + цвайне биалетен FAST, монтирани тази сутрин при Hit-Ko и колата стана друга :PСега ми се върти из кратуната дали да не бодна на старите полиуретан.Ама само се върти, докато тия са в гаранция, няма да ги мисля
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
        X