Защо така се получава с тези носачи? Много хора последователно се оплакват с не един случай. Уж ги представят за добри, а мненията не съвпадат с описаното. Колегата Airfan винаги е бил много точен в менията и описанията си и аз му вярвам на всичко написано.Според Вас каква е причината тези носачи да са с толкова ниско качество?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропане в завой (не е каре)
Collapse
X
-
Извинявам се предварително на колегата че му пиша в темата,но проблемът ми е сходен.Като карам се чува едно глухо похлопване/потропване няма значение в завой ли е или направо.Като мина през голяма дупка или неравност,примерно стоящ полицай и направо си скърца ама яката.По предницата съм сменял : амортисъори-Cofap,носачи-FAST,биели-IMPERGOM ,външни накрайници-FAST.Смяната беше миналата година лятото.Проблемът остава.Не са тампоните на стаб.щанга.За сега маншоните на шарнирите са здрави.Ходих на 2 сервиза и казаха че нямам никакви проблеми по окачването. Между другото като е мокро или вали почти не се чуват тези шумове.Гледаха ми и тампоните на двигателя че ги бях набедил и тях ама здрави били.Вече не знам от какво може да е.Похлопването се понася ама скърцането направо ми бърка в мозъка (колкото е останало от него)
Коментар
-
janyboy написа:simeon3000 написа:Щом на мокро спират шумовете, лечението е пръскане със силиконов спрей по гумените работи. Ако не стане от първия път, се пръска 2-ри път, 3-ти, докато спрат скърцанията.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Ако при смяната на амортисьорите не си сменил/проверил тампон амортисьор и/или маншон преден амортисьор - може от там да ти се чуват шумове.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Airfan написа:От axm-auto и по-специално Христо днес се заеха с решаването на проблема и имам уверението, че ще разрешим възникналия проблем - напукването на маншона. Когато проблемът бъде разрешен, ще пиша отново.
Коментар
-
ogi28b написа:Airfan написа:От axm-auto и по-специално Христо днес се заеха с решаването на проблема и имам уверението, че ще разрешим възникналия проблем - напукването на маншона. Когато проблемът бъде разрешен, ще пиша отново.
Коментар
-
И какво, като ти сложат нови, и след 5000 км пак пишеш в тази тема, пак ли ще отидеш до сервиза?! Ти нафтата на какви пари я купуваш, ако не е тайна, от чешмата ли ти тече?Ред.: Аз вече нямам възможност да си давам по 60-70 лв, и по 15-20 за смяна на носач по-често от смяната на масло, таз поне от смяната да спестя, започнах сам да си ги сменям носачите, с know-how (напътствия) от колегата phoenix.
Коментар
-
ogi28b написа:И какво, като ти сложат нови, и след 5000 км пак пишеш в тази тема, пак ли ще отидеш до сервиза?! Ти нафтата на какви пари я купуваш, ако не е тайна, от чешмата ли ти тече?
Коментар
-
janyboy написа:Stefanaki написа:Ако при смяната на амортисьорите не си сменил/проверил тампон амортисьор и/или маншон преден амортисьор - може от там да ти се чуват шумове.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Airfan написа:ogi28b написа:И какво, като ти сложат нови, и след 5000 км пак пишеш в тази тема, пак ли ще отидеш до сервиза?! Ти нафтата на какви пари я купуваш, ако не е тайна, от чешмата ли ти тече?Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар