Е въпроса е защо днес ми беше казано ,че нямам право на рекламация ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропане в завой (не е каре)
Collapse
X
-
Ми кво да ви кажа колеги,гледам в друга тема за носачи колегата Reter се похвали че си е взел носачи ОКАП с 3 год гаранция,като нашите с Airfan,но кво се оказва после ......ми те носачите са без гаранция!!!!!Викат ми момците в магазина -бе кой в България дава гаранция на носачи бе...нормален ли си?Ше видиме кво ше стане.
Коментар
-
Десният носач беше сменен гаранционно, тъй като имаше як луфт вертикално по оста на шарнирния болт. В момента нямам никакви странни шумове и тропания по колата и се радвам на един автомобил, чието поведение е като на чисто нов. Направо се преродих и навъртях 500 км с невероятен кеф.Искам да благодаря на Христо (hit-ko) и момчетата от сервиза, че ме обслужиха много добре и ми бе уважена гаранцията.
Коментар
-
Airfan написа:Десният носач беше сменен гаранционно, тъй като имаше як луфт вертикално по оста на шарнирния болт. В момента нямам никакви странни шумове и тропания по колата и се радвам на един автомобил, чието поведение е като на чисто нов. Направо се преродих и навъртях 500 км с невероятен кеф.Искам да благодаря на Христо (hit-ko) и момчетата от сервиза, че ме обслужиха много добре и ми бе уважена гаранцията.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
chaveto написа:Лично аз моите си ги рециклирах и не исках да рискувам с 150+лв за нещо което не му знам произхода и в кой ден е правено. На носач ми излезе 70лв като съм сложил тампони Сиджем и засега над 30к няма никакъв проблем.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Airfan написа:alvanovo написа:Airfan написа:За съжаление, вчера и шарнира на левия носач предаде богу дух. Писна ми, честно казано.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:chaveto написа:Лично аз моите си ги рециклирах и не исках да рискувам с 150+лв за нещо което не му знам произхода и в кой ден е правено. На носач ми излезе 70лв като съм сложил тампони Сиджем и засега над 30к няма никакъв проблем.
Коментар
-
С много голямо съжаление отново ще пиша в тази тема. Преди около 4 месеца разбития носач Ocap ми бе заменен гаранционно с носач Fast по мое желание, тъй като очевидно с Ocap има проблем (тъй като и другия носач се разби в последствие). Носача ми бе монтиран в сервиза на axm-auto, така че изключвам неправилен монтаж. И сега, 4 месеца по-късно вижте какво е състоянието на маншона на шарнира... а още не е изкарал и една зима - 7000 км е каран приблизително. Аз просто съм потресен от ниското качество на така прехваления Fast... потресен е меко казано! Писна ми да ме лъжат, писна ми да ми взимат парите, които аз не копая от задния двор, а се блъскам по цял ден... отвратен съм направо! И сега пак ли да ходя гаранционно да искам да ми бъде подменен носача? Изобщо какво правим от тук нататък - 1 година 4 носача! Цяло чудо е, че още не се е скъсал маншона иначе сигурно шарнира щеше да е помлян вече и да си имам отново тропане в завой... То ще го имам де, въпрос на съвсем малко време, освен ако не си сменя маншона на шарнира. Предполагам и другия носач, сменен месец по-късно състоянието на маншона ще е същото... тия дин ще проверя.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар