Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тропане в завой (не е каре)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е въпроса е защо днес ми беше казано ,че нямам право на рекламация ?

Коментар

moni написа:
      Е въпроса е защо днес ми беше казано ,че нямам право на рекламация ?
      Това вече незнам и силно се надявам да не ме изненадат със същото. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

Ми кво да ви кажа колеги,гледам в друга тема за носачи колегата Reter се похвали че си е взел носачи ОКАП с 3 год гаранция,като нашите с Airfan,но кво се оказва после ......ми те носачите са без гаранция!!!!!Викат ми момците в магазина -бе кой в България дава гаранция на носачи бе...нормален ли си?Ше видиме кво ше стане.

Коментар

Десният носач беше сменен гаранционно, тъй като имаше як луфт вертикално по оста на шарнирния болт. В момента нямам никакви странни шумове и тропания по колата и се радвам на един автомобил, чието поведение е като на чисто нов. Направо се преродих и навъртях 500 км с невероятен кеф.Искам да благодаря на Христо (hit-ko) и момчетата от сервиза, че ме обслужиха много добре и ми бе уважена гаранцията.

Коментар

Airfan написа:
            Десният носач беше сменен гаранционно, тъй като имаше як луфт вертикално по оста на шарнирния болт. В момента нямам никакви странни шумове и тропания по колата и се радвам на един автомобил, чието поведение е като на чисто нов. Направо се преродих и навъртях 500 км с невероятен кеф.Искам да благодаря на Христо (hit-ko) и момчетата от сервиза, че ме обслужиха много добре и ми бе уважена гаранцията.
            какъв носач ти сложиха сега?
            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

За съжаление, вчера и шарнира на левия носач предаде богу дух. Писна ми, честно казано.

Коментар

Лично аз моите си ги рециклирах и не исках да рискувам с 150+лв за нещо което не му знам произхода и в кой ден е правено. На носач ми излезе 70лв като съм сложил тампони Сиджем и засега над 30к няма никакъв проблем.

Коментар

chaveto написа:
                  Лично аз моите си ги рециклирах и не исках да рискувам с 150+лв за нещо което не му знам произхода и в кой ден е правено. На носач ми излезе 70лв като съм сложил тампони Сиджем и засега над 30к няма никакъв проблем.
                  Не разполагам с оригиналните носачи.

Коментар

chaveto написа:
                    къде ги рециклираткакво слагат вътре и колко струва

Коментар

Airfan написа:
                      За съжаление, вчера и шарнира на левия носач предаде богу дух. Писна ми, честно казано.
                      Явно тези Окап не случайно се разтропват, а толкова си издържат.Сложи Моог от Руди 96.

Коментар

alvanovo написа:
                        Airfan написа:
                        Явно тези Окап не случайно се разтропват, а толкова си издържат.Сложи Моог от Руди 96.
                        Моог от Ауто+ не става ли?

Коментар

Airfan написа:
                          alvanovo написа:
                          Airfan написа:
                          Моог от Ауто+ не става ли?
                          казаха ми, че вносителите са Руди 96другите купуват от тях

Коментар

alvanovo написа:
                            chaveto написа:
                            къде ги рециклираткакво слагат вътре и колко струва
                            Принципно аз до колкото знам материала вътре в болта трябва да е полиамид + разни добавки. В София аз знам на няколко места, но винаги съм ползвал услугите на един човек. Само, че идеята при рециклирането е не да го караш 20к да тропа ами веднага щом направи луфт и да се направи. Иначе от както се нарани ябълката на болта............... Цената на едни болт е според зависи, на мен ми излезе по 20лв на болт с нов маншон.

Коментар

Днес смених носача - всичко заспа отново, но до кога... ще видим.

Коментар

С много голямо съжаление отново ще пиша в тази тема. Преди около 4 месеца разбития носач Ocap ми бе заменен гаранционно с носач Fast по мое желание, тъй като очевидно с Ocap има проблем (тъй като и другия носач се разби в последствие). Носача ми бе монтиран в сервиза на axm-auto, така че изключвам неправилен монтаж. И сега, 4 месеца по-късно вижте какво е състоянието на маншона на шарнира... а още не е изкарал и една зима - 7000 км е каран приблизително. Аз просто съм потресен от ниското качество на така прехваления Fast... потресен е меко казано! Писна ми да ме лъжат, писна ми да ми взимат парите, които аз не копая от задния двор, а се блъскам по цял ден... отвратен съм направо! И сега пак ли да ходя гаранционно да искам да ми бъде подменен носача? Изобщо какво правим от тук нататък - 1 година 4 носача! Цяло чудо е, че още не се е скъсал маншона иначе сигурно шарнира щеше да е помлян вече и да си имам отново тропане в завой... То ще го имам де, въпрос на съвсем малко време, освен ако не си сменя маншона на шарнира. Предполагам и другия носач, сменен месец по-късно състоянието на маншона ще е същото... тия дин ще проверя.
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X