Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропане в завой (не е каре)
Collapse
X
-
brava 1.412v Punto1.1 Nissan Stanza Punto 1.2i 16v Sporting 2000
http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=115270
-
iakvvu написа:Освободи късият накрайник на рейката от шенкела и разклати рамото силно с натиск в близост до рейката.Може да се окаже втулката.До колкото зная,може да се смени на място без да сваляш рейката.
Коментар
-
Airfan написа:Бърз въпрос - от разбит накрайник може ли да дърпа лекинко нанякъде волана, въпреки че сходимостта е перфектна?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Airfan написа:iakvvu написа:Успех!Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:Airfan написа:iakvvu написа:Успех!
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=e1sGo4A-CgkНа 13, 14 и 15 секунда, особено на 13 и 14 се чува как започва да тропа гадно, а към 15-а секунда се чуват боклуците от багажника и столчето на детето вече. Като се има предвид, че заради спрелия бял автомобил не минах по оптималната за тропане траектория. За съжаление снимах с телефона, че камерата не ми беше под ръка.
Коментар
-
Че това си хлопа доста...Няма да е от втулка на рейката. А мислил ли си да провериш тампона на амортисьора,този който е най-горе,дето се хваща за камбаната.В него има един лагер,който се разбива и трака по подобен начин.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:Че това си хлопа доста...Няма да е от втулка на рейката. А мислил ли си да провериш тампона на амортисьора,този който е най-горе,дето се хваща за камбаната.В него има един лагер,който се разбива и трака по подобен начин.
Коментар
-
колега при мен тропането беше почти идентично и се оказа втулки на стабилизиращата + липса на болтове на рейката смисъл държеше се на 1 болт + по страшното за мен но не главния виновник за това адско "блъскане" на желязо беше липсата на дългите болтове на магаретоТолкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си
Коментар
-
Новини.Днес качих колата на канал и с асистент, който да ми върти волана започнах проверката. Има много ясно и силно тропане в левия по посока на движение вътрешен накрайник. Тропането се предава и на десния. За съжаление там не виждам как мога да хвана шарнира на накрайника под маншона, защото нямам достъп. Ако имате идеи - споделете ги.Ако се увисна на десния накрайник, то тропането от ляво почти изчезва. Другото ново е, че скърца нещо леко като въртя волана или минавам през неравности.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар