Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната тема за носачи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stefan Hadjov написа:
    Същия носач и при същите дупки,когато е оргинален изкарва по 140-160000 клм.Кой носач,от коя марка и къде закупен у нас ще изкара и 1/4 от тези клм.
    1.В България има ли закупени чисто нови Стило-та ,които да са карали по нашите пътища и да са изкарали по 140-160к?Повечето автомобили идващи в БГ с оригинални носачи се разтропват след 1 2 години каране.2.В момента дори да си купиш Оригинален носач с щампа на Фиат/ланча/Алфа -пак няма да изкара 150к.Не се заяждам ,напротив съгласен съм с теб,аз затова и не давам много пари за Прехвалени марки .Реално парадокса е такъв ,че до момента най-евтините носачи с които съм карал са изкарали най-дълго.
    Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
    I am in love with my cars

Коментар

здравейтее

искам да попитам някой от колегите дали е имал проблем с AS-METAL носачи...????купих два броя за една Brava,разглобих предницата(свалих носачите а шенкелите ги дигнах на горе за по лесна инсталация на новите носачи) слагам новия носач и неможе да дойде на дупките,мъчих го сякак неможе да легне на моста добре и от там дупките на задния тампон бягат с 7-8мм......слагал съм доста видове носачи но досега не съм имал такъв проблем.....къде е проблема,нещо да не правя както трябва?????

Коментар

аа между другото носачите ги продават в склада на AS-METAL в пловдив на цариградско шосе ......нямаше доставка сумати време и миналата сряда ги докараха.......

Коментар

аз имах такъв случай, от носачите е. смених с друга бройка и всичко е ок. такива са ни носачите
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

та на проблема решението е ............връщаш As-Metal-a и взимаш друга марка.....паснаха идеално и колата си тръгна след час работа.............

Коментар

Привет на всички колеги,преди седмица смених един от оригиналните носачи на моят фиат Мареа с пробег 185 хил. Новият носач е марка ФАСТ купен от АХМ, дано изкара поне 2 години колкото издържа оригиналния по родните ни пътища. Дано, дано ама едва ли!
              FIAT Marea Weekend 1.6 16V

Коментар

Petrof написа:
                Привет на всички колеги,преди седмица смених един от оригиналните носачи на моят фиат Мареа с пробег 185 хил. Новият носач е марка ФАСТ купен от АХМ, дано изкара поне 2 години колкото издържа оригиналния по родните ни пътища. Дано, дано ама едва ли!
                щЕ споделиш ли какво става,какво се случва с Фаст-а .
                EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Днес ми подариха два носача ляв и десен за Мареа.На единия има за смяна заден тампон ,а другия се нуждае от рециклиране на шарнира.Учудващото е ,че носачите сравнени с тези които съм сменял досега и имам за подмяна са доста солидни т.е по масивен профил във всяка една част.Марка не можах да видя по тях.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                    Днес ми подариха два носача ляв и десен за Мареа.На единия има за смяна заден тампон ,а другия се нуждае от рециклиране на шарнира.Учудващото е ,че носачите сравнени с тези които съм сменял досега и имам за подмяна са доста солидни т.е по масивен профил във всяка една част.Марка не можах да видя по тях.
                    Би ли могъл да снимаш?

Коментар

Утре ще снимам имат разлика и в шарнира самия му връх на болта е някак си стругован на два три диаметъра.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ФАСТ-НОСАЧИ С "ГАРАНЦИЯ"

*****Мнението е изтрито.Не е нужно да копираш мненията си във всяка тема.Това си го пуснал преди 2 седмици в друга тема.При следващо копиране на мнение, ще го счета за спам и ще бъдеш наказан.Модератор

Коментар

Re: ФАСТ-НОСАЧИ С "ГАРАНЦИЯ"

lorencoo написа:
                          А Добър Ден :D
                          EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

lorencoo написа:
                            ... За това накрая си купих TRW ....
                            Колко струват TRW носачите ... и пише ли къде са произведени? Имат ли гаранция и колко е?
                            Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195

Коментар

Skip_01 написа:
                              lorencoo написа:
                              Колко струват TRW носачите ... и пише ли къде са произведени? Имат ли гаранция и колко е?
                              Днес гледах колко струват в Германия 100+ Евро. Най-скъпи бяха Делфи 130 Евро. Правете си извода колко оригинални са носачите в БГ :DМалко спам,ама има ли разлика в носачите на типо,темпра,брава/о? На някои модели типо шарнира е 15мм,а не 17мм,както е на брава,но не на всички.
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Skip_01 написа:
                                lorencoo написа:
                                Купих ги за 147.30лв/бр и са си Germany носачите,макар и да нямат гаранция немеца си го е изпипал добре носача,за разлика от др.жалки подобия на фирми производителки за окачване-Фаст,Окап,Бирт и т.н.

Коментар

Working...
                                X