Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната тема за носачи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Replay написа:
    Що не слагате FAST ,много по евтини са и доста по здрави.
    Сложих Окап уж като за по-здрави и издръжливи.

Коментар

Това ти казвам. Аз ударих 200 000 реални и свалих носачите - бяха си оригинални. Добре бе аджеба, как може оригиналните да карат 200 000, а другите да карат 20 000. В завода извънземни технологии ли ползват. Аз не искам носачите ми да карат 200 000, ама да искарат 20 - 30, това си е пълен смях!
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

В момента на Алфата съм с FAST на около 25 000 километра и не е мръднал.Надявам се че ще че ме изкарат поне още толкова.Имам наблюдение над няколко автомобила с подобни носачи и отзивите са повече от положителни от колеги които сменяха носачи на по 5 10 к.
        Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
        I am in love with my cars

Коментар

АЗ СИ КУПИХ ОТ ИТАЛИАНЕЦА

всичко втора употреба е по добро от новите ментаци карат повече от новите
          @75

Коментар

Airfan написа:
            Replay написа:
            значи носач излезезащо не го установиха още от начало, че е товасега пробвай с Моог
            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
              Airfan написа:
              Replay написа:
              значи носач излезезащо не го установиха още от начало, че е товасега пробвай с Моог
              резултата ще е същия, само цената различна вече потвърдих тази аксиома- 70 000 само с бравото, преди това темпра, уно и малко крома- при нея е съвсем друго, защото болтовете не са по 17 мм, а са си сериозни болтове...
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Длъжен съм да споделя с вас, че получих уверение от axm-auto, че ще ми подменят носача в случай, че наистина проблемът е от него. Скоро имам път през Ямбол и ще уточним нещата на място.

Коментар

Airfan написа:
                  Длъжен съм да споделя с вас, че получих уверение от axm-auto, че ще ми подменят носача в случай, че наистина проблемът е от него. Скоро имам път през Ямбол и ще уточним нещата на място.
                  за форума и аз потвърждавам, че ми смениха носача гаранционно без проблем
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Здравей те колеги на мен също ми предстои смяна на носачи. По мненията които се дават в темите за носачи голяма част от потребителите посочват "АЦ МЕТАЛ" от каде в София мога да се сдобия с 2 бр не менте за Браво 2000 г. !? Обаждах се на представителството на "АЦ МЕТАЛ" от там казаха: Имаме носачи на друга фирма за 65 лв това е на Бул. Хр. Ботев 135. След това се обадих в "АУТОПАРС 2000" за носачи "ТЕКНОРОТ" от каде да ги взема????? Моля колегите които са взимали носачи от тези фирми да кажат към коя да се обърна!!!!!!!!

Коментар

защо за стилото са толкова скъпи носачите?? и на сайта на axm-auto започват от 100 лв .. един брой.. аз си купих оригинални за 150 единия. От друга кола носач става ли?

Коментар

neonglow написа:
                        защо за стилото са толкова скъпи носачите?? и на сайта на axm-auto започват от 100 лв .. един брой.. аз си купих оригинални за 150 единия. От друга кола носач става ли?
                        По много и неубясними причини,мойте на Алфата долните почват от 150 ,горните от 90 = 500 носачи за 2те колела.Долните ми носачи са на 70 процента същите като на браво брава които са 50 лева.Причината за по-високата цена трудно ще я разгадаем.

Коментар

tatas88 написа:
                          ...за носачи "ТЕКНОРОТ" ...
                          Само мнение за тази марка мога да споделя - боклук, като повечето!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

reter написа:
                            Това ти казвам. Аз ударих 200 000 реални и свалих носачите - бяха си оригинални. Добре бе аджеба, как може оригиналните да карат 200 000, а другите да карат 20 000. В завода извънземни технологии ли ползват. Аз не искам носачите ми да карат 200 000, ама да искарат 20 - 30, това си е пълен смях!
                            Заради носачите,които се продават на нашия пазар,независимо марката им,е излязло име на Фиата че има слаба предница.Всичко на нашия пазар е за ширпотреба правено.И може би са прави.Ако ти кажат 200 лв за оргинал,ще го купиш ли??Въпреки че може да ти излезе по евтино като се има в пред вид и цената по смяна на ментетата.Почти съм сигурен че няма да го купиш.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                              reter написа:
                              Заради носачите,които се продават на нашия пазар,независимо марката им,е излязло име на Фиата че има слаба предница.Всичко на нашия пазар е за ширпотреба правено.И може би са прави.Ако ти кажат 200 лв за оргинал,ще го купиш ли??Въпреки че може да ти излезе по евтино като се има в пред вид и цената по смяна на ментетата.Почти съм сигурен че няма да го купиш.
                              Не съм съгласен ,че точно от там идва името за слаба предница.Моето мнение е че идва от дупките и от самата конструкция на носача,която не е съобразена с непрекъснатите вибрации и дупки.Имам познат с Фиат Стило служебно който често сменя тампоните на носача.Самия тампон е с много малко гума и при вибрации се напуква и къса.Последния път ходихме заедно с него да търсим алтернативен тампон.И да намерихме такъв от Опел с масивна гума и леки разлики в размерите ,които според него нямаше да са проблем да се свалят.Не съм се чувал скоро с него ,но ако всичко е паснало и остане доволен ,ще вземем рецептата

Коментар

Replay написа:
                                Stefan Hadjov написа:
                                reter написа:
                                Не съм съгласен ,че точно от там идва името за слаба предница.Моето мнение е че идва от дупките и от самата конструкция на носача,която не е съобразена с непрекъснатите вибрации и дупки.Имам познат с Фиат Стило служебно който често сменя тампоните на носача.Самия тампон е с много малко гума и при вибрации се напуква и къса.Последния път ходихме заедно с него да търсим алтернативен тампон.И да намерихме такъв от Опел с масивна гума и леки разлики в размерите ,които според него нямаше да са проблем да се свалят.Не съм се чувал скоро с него ,но ако всичко е паснало и остане доволен ,ще вземем рецептата
                                Същия носач и при същите дупки,когато е оргинален изкарва по 140-160000 клм.Кой носач,от коя марка и къде закупен у нас ще изкара и 1/4 от тези клм.

Коментар

Working...
                                X