Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната тема за носачи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: ФАСТ-НОСАЧИ С "ГАРАНЦИЯ"

Skip_01 написа:
    lorencoo написа:
    ... За това накрая си купих TRW ....
    Колко струват TRW носачите ... и пише ли къде са произведени? Имат ли гаранция и колко е?
    Имам съученик и много добър приятел,който работи в Техко Бургас.Оня ден се видяхме на улицата и ми даде номера да му звънна,ако издържам на ТРВ цената .Не съм му звънял,защото не ми е платен телефона,но ако някой има желание да ми пише на лично,ще му дам телефона да се разберете за цена естествено той ми обеща огромна търговска отстъпка,защото ще ги вземе на свое име и т.н.Мисля каза,че има и други разнообразни марки на носачи като Делфи например,които все пак ще са много по стока .Мнението е модерирано.Модератор
    EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

lorencoo написа:
      Така злобно може да пише само освободен магазинер, а докато ядеше хляб от тази фирма, това бяха най-добрите марки на пазара.

Коментар

itan75 написа:
        ................ .
        Не те взеха на работа в магазина на АXM в Бургас и какво толкова е станалоче пишеш непрекъснато тия глупости

Коментар

*****Мнението е модерирано поради нецензурен език.Модератор
          EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Колега axm - ако продължиш в същия дух, ще бъдеш наказан според правилата на форума с временно отстраняване. Мненията ти в тази, а и в темата, за която получи предупреждение - нямат нищо общо с темите, в които са написани. Засягат единствено някакви лични взаимоотношения между вас, които не интересуват потребителите на форума и неговите гости. Колегата itan75 също е предупреден за това. Нека не забравяме, че лошите отзиви за определени марки и авточасти, продавани от вас, не са само лично от него, ами са и от доста други колеги. В този форум ВСЕКИ и по ВСЯКО време има право да изкаже положително или отрицателно мнение, относно дадена марка, магазин или сервиз, без значение какви са отношенията между сервиза/магазина и форума. Това, разбира се, следва да става по определен начин, а не да се повтаря във всяка тема при всеки удобен случай, т.е. - целенасочено, защото става досадно, както направи колегата itan75. Надявам се, че темата е приключена.

Коментар

ogi28b написа:
              Колега axm - ако продължиш в същия дух, ще бъдеш наказан според правилата на форума с временно отстраняване. Мненията ти в тази, а и в темата, за която получи предупреждение - нямат нищо общо с темите, в които са написани. Засягат единствено някакви лични взаимоотношения между вас, които не интересуват потребителите на форума и неговите гости. Колегата itan75 също е предупреден за това. Нека не забравяме, че лошите отзиви за определени марки и авточасти, продавани от вас, не са само лично от него, ами са и от доста други колеги. В този форум ВСЕКИ и по ВСЯКО време има право да изкаже положително или отрицателно мнение, относно дадена марка, магазин или сервиз, без значение какви са отношенията между сервиза/магазина и форума. Това, разбира се, следва да става по определен начин, а не да се повтаря във всяка тема при всеки удобен случай, т.е. - целенасочено, защото става досадно, както направи колегата itan75. Надявам се, че темата е приключена.
              И аз това забелязвам.90% от мненията на Itan75 са лични нападки.Но остават без модераторска намеса,въпреки че нямат нищо общо с темите.Аз ще получа временно отстраняване,а колегата ще продължава с личните си нападки във всеки втори пост.разбрахме какво мисли за марките ни ,нека си го пише,ама заради това че не е нает на работа,да ръси обиди по адрес на колеги които дори не познава,е това не очаквах да толерират сериозни хора като вас.

Коментар

Колега, моля те - не създавай грешно впечатление! Ние НЕ толерираме абсолютно никой, който по някакъв начин обижда, вместо да търси интелигентен начин на комуникация и разрешаване на проблемите. Да не се повтарям, мисля че с ЛС-то уточних защо някои неща са останали "просто така", както и как да постъпваш при следващи подобни случаи. А постът на колегата itan75 - аз съм пишел своя, докато той е пуснал неговия. Затова така се получи, като че ли не съм му обърнал внимание. Сега го виждам и веднага освобождавам колегата itan75 от задължението да пише във форума за срок от 30 дни, през които има време да си помисли дали е избрал правилния начин за решаване на конфликта.

Коментар

Airfan написа:
                  Tornado написа:
                  Днес ми подариха два носача ляв и десен за Мареа.На единия има за смяна заден тампон ,а другия се нуждае от рециклиране на шарнира.Учудващото е ,че носачите сравнени с тези които съм сменял досега и имам за подмяна са доста солидни т.е по масивен профил във всяка една част.Марка не можах да видя по тях.
                  Би ли могъл да снимаш?
                  Ето го единия сравнен с такъв който съм виждал аз.Това са точно носачи Бирт.
                  Прикачени файлове
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ако BR1246 е носачът, който не си виждал, то аз знам какъв е този носач - Birth.

Коментар

Airfan написа:
                      Ако BR1246 е носачът, който не си виждал, то аз знам какъв е този носач - Birth.
                      За него става дума какъв е?
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                        Airfan написа:
                        За него става дума какъв е?
                        Това е китайски носач Birth, модел BR1246 за Мареа, Браво ХГТ и други.

Коментар

Засега съм мног одоволен от носач МУГ. И от биалетката щях да съм доволен, но се скъса маншончето и не го забелязах. Поръчах си силинокови маншони за биалетка и сега ще ги сменям още на нов абиалетка, като слагам и допълнителен пръстен под маншона.Започвам експерименти - няма как.
                          Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Някой има ли инфо за качеството или впечатления за носачи ... и въобще части по окачването на белгийската фирма Sidem ...Носач за Браво/а 105JTD e към 90 лв. ...В Белгия ли ги правят или в някоя фабрика от източноевропейска страна ...Косер май ги търгуват ... http://www.sidem.be/lowres/Това лято май ще се наложи смяна на носачи, че на FAST маншоните са зле - единия засега само яко напукан, а другия вече скъсан ....Та сега избирам на кое поредно менте де налетя ...
                            Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195

Коментар

Skip_01 написа:
                              Някой има ли инфо за качеството или впечатления за носачи ... и въобще части по окачването на белгийската фирма Sidem ...Носач за Браво/а 105JTD e към 90 лв. ...В Белгия ли ги правят или в някоя фабрика от източноевропейска страна ...Косер май ги търгуват ... http://www.sidem.be/lowres/Това лято май ще се наложи смяна на носачи, че на FAST маншоните са зле - единия засега само яко напукан, а другия вече скъсан ....Та сега избирам на кое поредно менте де налетя ...
                              защо не сложиш силиконови маншони още сега
                              Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Skip_01 написа:
                                Маншончето струва лев-че , а ти носачи си тръгнал да купуваш.Сменяй смело и ще се учудиш колко още ще изкара.Успех.
                                Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                                I am in love with my cars

Коментар

Working...
                                X