Stefan Hadjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната тема за носачи
Collapse
X
-
Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
-
здравейтее
искам да попитам някой от колегите дали е имал проблем с AS-METAL носачи...????купих два броя за една Brava,разглобих предницата(свалих носачите а шенкелите ги дигнах на горе за по лесна инсталация на новите носачи) слагам новия носач и неможе да дойде на дупките,мъчих го сякак неможе да легне на моста добре и от там дупките на задния тампон бягат с 7-8мм......слагал съм доста видове носачи но досега не съм имал такъв проблем.....къде е проблема,нещо да не правя както трябва?????
Коментар
-
Petrof написа:Привет на всички колеги,преди седмица смених един от оригиналните носачи на моят фиат Мареа с пробег 185 хил. Новият носач е марка ФАСТ купен от АХМ, дано изкара поне 2 години колкото издържа оригиналния по родните ни пътища. Дано, дано ама едва ли!EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Днес ми подариха два носача ляв и десен за Мареа.На единия има за смяна заден тампон ,а другия се нуждае от рециклиране на шарнира.Учудващото е ,че носачите сравнени с тези които съм сменял досега и имам за подмяна са доста солидни т.е по масивен профил във всяка една част.Марка не можах да видя по тях.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Днес ми подариха два носача ляв и десен за Мареа.На единия има за смяна заден тампон ,а другия се нуждае от рециклиране на шарнира.Учудващото е ,че носачите сравнени с тези които съм сменял досега и имам за подмяна са доста солидни т.е по масивен профил във всяка една част.Марка не можах да видя по тях.
Коментар
-
Re: ФАСТ-НОСАЧИ С "ГАРАНЦИЯ"
lorencoo написа:... За това накрая си купих TRW ....Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Skip_01 написа:lorencoo написа:... За това накрая си купих TRW ....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Skip_01 написа:lorencoo написа:... За това накрая си купих TRW ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар