закупени са 2 бр. Окап - АХМ - 3г. гаранция 135лв. с отстъпката
Колега направил си фатална грешка за съжаление .......на алфата ми носачите ОКАП изкараха малко повече от 5000 км и вече са като дроб.....сега ще им ги връщам и ще видим как ше реагират в магазина
И аз влизам във филма с носачите.Носачи закупени и подменени от axm-auto в Ямбол преди 10 000 км, от които поне 5000 ми тропаше нещо, се оказа, че е разбит шарнира на десния носач, т.е. тропа от него. Носачите нямат 1 година и са марка Ocap.
Оф направо съм потресен. Това да даваме сумати пари и само боклуци да се предлагат, това направо е недопустимо! Човек и да иска да си купи нещо свястно, неможе. Всичко на пазара е пълна боза!
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Оф направо съм потресен. Това да даваме сумати пари и само боклуци да се предлагат, това направо е недопустимо! Човек и да иска да си купи нещо свястно, неможе. Всичко на пазара е пълна боза!
Не забравяй по какви пътища караме.Аз се учудвам,че фирмите производителки въобще се съгласяват да дават гаранция по окачването за нашите мили пътища.Също така не си мисли ,че и на запад карат с кой знае колко по здраво окачване.Следя доста форуми на Алфа в чужбина.И особено 156/147 окачването си го сменят редовно,с браво ,брава едва ли са по различни нещата.Само заводското окачване издържа по 100к и повече.
Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар