Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мек предал на спирачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мек предал на спирачките

Колеги имам нещо като проблем преди само като си сложа крака на спирачките и колата спираше а сега като натисна педала на спирачките малко потъва и след това взима да спира ? От какво може да е ?
    Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
    BMW E46 2.0i 150 HP

Re: Спирачки

g.paskov написа:
    Колеги имам нещо като проблем преди само като си сложа крака на газта и колата спираше а сега трябва да натискам ? От какво може да е ?
    Колега, прочети внимателно какво си написал, че нещо е много объркано. Избери и по-описателно заглавие на темата.

Коментар

кола

овезвъздуши системата като начало и провери наклатките
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

колета ти ако с газта спираш ,тогава ще я оправим :D
        Fiat Punto 1.7TD 1997/10/

Коментар

отслабнал си?
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Стига бе, моля ви, човекът може да си има доста сериозен проблем, нека не обръщаме темата му на майтап, поне докато реши проблема.

Коментар

ogi28b написа:
              Стига бе, моля ви, човекът може да си има доста сериозен проблем, нека не обръщаме темата му на майтап, поне докато реши проблема.
              Мерси много не съм видял какво съм написал
              BMW E46 2.0i 150 HP

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                овезвъздуши системата като начало и провери наклатките
                Накладките ми са нови както и дисковете, но имам съмнения за челюстите на барабаните.Може ли да е от тях?
                BMW E46 2.0i 150 HP

Коментар

Това откога си го забелязал - скоро ли, одавна ли, рязко ли се появи като проблем, или постепенно се е задълбочило ? Сподели максимално много информация, от полза ще е.

Коментар

ogi28b написа:
                    Това откога си го забелязал - скоро ли, отдавна ли, рязко ли се появи като проблем, или постепенно се е задълбочило ? Сподели максимално много информация, от полза ще е.
                    Преди няколко дни забелязах проблема и явно постепенно се е появил не съм осетил кога е станало.
                    BMW E46 2.0i 150 HP

Коментар

Възможно е да е И усилвателя, други възможни проблеми е блокирали буталца на предни или задни спирачки.
                      FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

Като заначало провери нивото на спирачната течност.Обезвъздуши хубаво всички колела в последователен ред-това е безплатно Колко са нови накладките? Трябва да олегнат малко!
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

Утре ще обезвъздуша и ще Ви пиша макар , че силно се съмнявам а за накладките трябва да са улегнали
                          BMW E46 2.0i 150 HP

Коментар

Не е редно да улягат накладките след като и дисковете са нови. Принципно след смяна на накладки докато улегнат педала е по мек. Другият вариант е да имаш голям луфт между накладка и барабан/диск и докато се обере луфта педала пропада и след това става твърд.

Коментар

chaveto написа:
                              Не е редно да улягат накладките след като и дисковете са нови. Принципно след смяна на накладки докато улегнат педала е по мек. Другият вариант е да имаш голям луфт между накладка и барабан/диск и докато се обере луфта педала пропада и след това става твърд.
                              Това мисля, че е защото като почвам да натискам спирачката понякога едно като престъргване се чува от заден десен барабан и тогава започва да спира.
                              BMW E46 2.0i 150 HP

Коментар

Working...
                              X