Мареа Jtd 130 не е ли и тя с дискове отзад. Има една минала през таван и стои на паркинга в бачкането и до колкото имам спомен е с дискове отзад.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВЪПРОС ???? ПРЕДНИ и ЗАДНИ ДИСКОВЕ С НАКЛАДКИ BRAVO 1.9 JTD
Collapse
X
-
Здравейте колеги вече си имам задни спирачни апарати и дискове,сега ще ги отворя и почистя и след тва една бойца и всичко е ОК !Мислех да взема и главините,но мойте ще станат предполагам,ВЗЕЛ СЪМ ВСИЧКО КЪМ ТЯХ,ОСТАНА САМО ГОЛ НОСАЧ С ГЛАВИНАТА И ГАЙКАТАНещо ако има да ме посъветвате спрямо почистването и ако трябва нещо да се замини с ново КАЗВАЙТЕ,а и не можах да взема спирачните тръбички,това проблем ли е,мога ли да ползвам мойте или трябва да купувам нови ?
Коментар
-
jin_4o написа:Здравейте колеги вече си имам задни спирачни апарати и дискове,сега ще ги отворя и почистя и след тва една бойца и всичко е ОК !Мислех да взема и главините,но мойте ще станат предполагам,ВЗЕЛ СЪМ ВСИЧКО КЪМ ТЯХ,ОСТАНА САМО ГОЛ НОСАЧ С ГЛАВИНАТА И ГАЙКАТАНещо ако има да ме посъветвате спрямо почистването и ако трябва нещо да се замини с ново КАЗВАЙТЕ,а и не можах да взема спирачните тръбички,това проблем ли е,мога ли да ползвам мойте или трябва да купувам нови ?
Коментар
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Прави ми впечатление, че въпреки еднаквите или почти еднакви апарати има огромна разлика в позициата им спрямо остта на колелото?!Фактически вгражданите във Фиат апарати са два модела: такъв като на 1115 и мойте -Лукас-чугунени, а другия модел ,по-нов и може би с алуминиев корпус също Лукас. Тези вторите се вграждат в адски много автомобили: WV-голф4; Ауди-Б4,А6; Шкода Октавия;Сеат; Алфа 145,146...за тези зная.При колегата PB 5976 BC са доста по-високо изнесени, при jin_4o ми се виждат все едно висят леко надолу. Така ли е реално?Защо се случва това?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар