днеска всичко си беше перфектно по спирачките до следобед когато натиснах спирачката и започна да ми потъва педала и да хващат спирачките вав доста долна позицич на педала и като пуснеснеш и натиснеш пак става по твърд от какво може да се породи такав проблем сас нови задни накладки сам и спирачни цилиндарчета отзад ,някои имал ли е такъв проблем и как го е отстранил ,помогнете ми защото е много опасно ако си се позасилив и като натиснеш и да осещаш че няма спирачки колата е много кофти ???????????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
много странен и лош проблем със спирачките помогнете
Collapse
X
-
Re: много странен и лош проблем със спирачките помогнете
sugarev написа:днеска всичко си беше перфектно по спирачките до следобед когато натиснах спирачката и започна да ми потъва педала и да хващат спирачките вав доста долна позицич на педала и като пуснеснеш и натиснеш пак става по твърд от какво може да се породи такав проблем сас нови задни накладки сам и спирачни цилиндарчета отзад ,някои имал ли е такъв проблем и как го е отстранил ,помогнете ми защото е много опасно ако си се позасилив и като натиснеш и да осещаш че няма спирачки колата е много кофти ???????????Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
Fiat Marea 1.6 16v 99
-
Тъкмо тръгнах да пиша тема за подобен проблем дано нямате нищо против да използвам темата, при мен като се задържи педала леко натиснат и почва плавно да омеква и стига до най-ниска позиция (ламарината), след като го пусна и натисна рязко хваща. Например тръгвам да спирам на светофар от далече си намалявам и докато стигна светофара ми се е случвало педала да няма ход, а колата неспира. Също отзад съм сменил барабаните и челюстите (накладките). Течност не ми губи, преди няколко дена съм я обезвъздушавал и промяна няма. Колата е Пунто 1,2 75 без АБСНякой ако може да помогне Благодаря предварително.EX: Fiat Punto 1.2 75 k.c. 1996 г.
Коментар
-
yanek написа:Тъкмо тръгнах да пиша тема за подобен проблем дано нямате нищо против да използвам темата, при мен като се задържи педала леко натиснат и почва плавно да омеква и стига до най-ниска позиция (ламарината), след като го пусна и натисна рязко хваща. Например тръгвам да спирам на светофар от далече си намалявам и докато стигна светофара ми се е случвало педала да няма ход, а колата неспира. Също отзад съм сменил барабаните и челюстите (накладките). Течност не ми губи, преди няколко дена съм я обезвъздушавал и промяна няма. Колата е Пунто 1,2 75 без АБСНякой ако може да помогне Благодаря предварително.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
yanek написа:Тъкмо тръгнах да пиша тема за подобен проблем дано нямате нищо против да използвам темата, при мен като се задържи педала леко натиснат и почва плавно да омеква и стига до най-ниска позиция (ламарината), след като го пусна и натисна рязко хваща. Например тръгвам да спирам на светофар от далече си намалявам и докато стигна светофара ми се е случвало педала да няма ход, а колата неспира. Също отзад съм сменил барабаните и челюстите (накладките). Течност не ми губи, преди няколко дена съм я обезвъздушавал и промяна няма. Колата е Пунто 1,2 75 без АБСНякой ако може да помогне Благодаря предварително.
Коментар
-
sugarev написа:оказа се от механизмите за саморегулиране че едната пластима ми е счупена и не се регулира но немога да намеря пластина трябва да обикалям по моргите
Коментар
-
Относно моя проблем, днес бях на сервиз и там ми казаха същото, че е помпата. Провериха сервото и казаха, че си е наред. А помпата изпуска по някой сектор и си лови когато си реше. Тия дни ще видя да я сменя и ще пиша дали наистина се е оказало от нея.Благодаря за отговорите.EX: Fiat Punto 1.2 75 k.c. 1996 г.
Коментар
-
angus написа:Колега yanek-смени ли я тая помпа,че да споделиш?И аз имам подобен проблемEX: Fiat Punto 1.2 75 k.c. 1996 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар