Има едно чукане когато карам колата, взема да намалям и в същото време отпусна педала на спирачките и си продължа се появява едно чукане което не мога да определя от къде се чува дали е отзад или отпред, но най интересното е че го няма когато колата е в покой и само натискам и пускам педала на спирачките. Може ли някой да помегне с някой съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чукане като освободя спирачките
Collapse
X
-
Re: Чукане като освободя спирачките
lamarin1 написа:Има едно чукане когато карам колата, взема да намалям и в същото време отпусна педала на спирачките и си продължа се появява ено чукане което не мога да определя от къде се чува дали е отзад или отпред, но най интересното е че го няма когато колата е в покой и само натискам и пускам педала на спирачките. Може ли някой да помегне с някой съветEx. Grande Punto Driver
-
skier
Re: Чукане като освободя спирачките
lamarin1 написа:Има едно чукане когато карам колата, взема да намалям и в същото време отпусна педала на спирачките и си продължа се появява ено чукане което не мога да определя от къде се чува дали е отзад или отпред, но най интересното е че го няма когато колата е в покой и само натискам и пускам педала на спирачките. Може ли някой да помегне с някой съвет
Коментар
-
На мен накладките ми тропаха, защото бяха изпаднали едни пружинки.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
Чукането може да е на водачите в леглата им-на спирачния механизъм .Аз го имам от неотдавна.След смяна на накладките,почистих и смазах та от тогава имам тракането.За отстраняването му е нужен стругар.Престъгване на леглата и нови водачи.Това е в общи линии побългаряването и е по евтино.Tempra 1.6 i.e SW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар