Само да вметна, че стабилизиращата ни щанга има само 2 тампона. Моля, уточнете кое са вътрешните и кое външните.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Марея JTD 105-стабилизираща щанга.
Collapse
X
-
Airfan написа:Само да вметна, че стабилизиращата ни щанга има само 2 тампона. Моля, уточнете кое са вътрешните и кое външните.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Airfan написа:Само да вметна, че стабилизиращата ни щанга има само 2 тампона. Моля, уточнете кое са вътрешните и кое външните.
Коментар
-
Airfan написа:Stefan Hadjov написа:Airfan написа:Само да вметна, че стабилизиращата ни щанга има само 2 тампона. Моля, уточнете кое са вътрешните и кое външните.
Коментар
-
Съжалявам ако съм подвел някой! Има щанги при които си има 4 тампона - 2 вътре, които я държат за магарето, и 2 вън, които я държат за носача. Аз наричам "външни тампони" всички видове захващане към щангата - обикновени тампони, или биалети (къси и дълги). Днес сложих летните гуми, и разгледах подробно щангата и възможностите за откачане, но там нещата са много, много близо едно до друго, и изобщо не ми се занимаваше да откачам биалетите, и след 2-3 дни пак да ги закачам. Затова оставих щангата закачена. Някой друг ако я откачи за проба, нека сподели.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар