Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Марея JTD 105-стабилизираща щанга.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само да вметна, че стабилизиращата ни щанга има само 2 тампона. Моля, уточнете кое са вътрешните и кое външните.

Коментар

Airfan написа:
      Само да вметна, че стабилизиращата ни щанга има само 2 тампона. Моля, уточнете кое са вътрешните и кое външните.
      Специално ти не би трябвало да задаваш подобни въпроси.Съвсем ясно е че вътрешните са тези за които е захваната за шасито на предния мост,а външните са биалетките с техните си тампони/два + един за всеки носач/.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
        Airfan написа:
        Специално ти не би трябвало да задаваш подобни въпроси.Съвсем ясно е че вътрешните са тези за които е захваната за шасито на предния мост,а външните са биалетките с техните си тампони/два + един за всеки носач/.
        Биалетата е щанга с два шарнирни болта в моя случай, но аз ви заострих вниманието, защото думите на Оги могат да доведат до заблуждение, че освен биелетите има още 4 тампона - вътрешни и външни по щангата, а това не е така.

Коментар

Airfan написа:
          Stefan Hadjov написа:
          Airfan написа:
          Биалетата е щанга с два шарнирни болта в моя случай, но аз ви заострих вниманието, защото думите на Оги могат да доведат до заблуждение, че освен биелетите има още 4 тампона - вътрешни и външни по щангата, а това не е така.
          Добре,не обърнах внимание че ти си другия случай,но знаеме за какво става въпрос.

Коментар

Съжалявам ако съм подвел някой! Има щанги при които си има 4 тампона - 2 вътре, които я държат за магарето, и 2 вън, които я държат за носача. Аз наричам "външни тампони" всички видове захващане към щангата - обикновени тампони, или биалети (къси и дълги). Днес сложих летните гуми, и разгледах подробно щангата и възможностите за откачане, но там нещата са много, много близо едно до друго, и изобщо не ми се занимаваше да откачам биалетите, и след 2-3 дни пак да ги закачам. Затова оставих щангата закачена. Някой друг ако я откачи за проба, нека сподели.

Коментар

Working...
            X