На пунтото ми смених му накаладките обевъздушихме и пак потъва плавно като се натиска и трябва да се напомпа пак за да хванат.Маистора ми казва че маи е помпата...други идееи от какво може да е ? че със това шега не бива
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Педала потъва
Collapse
X
-
Re: Педала потъва
nasty написа:На пунтото ми смених му накаладките обевъздушихме и пак потъва плавно като се натиска и трябва да се напомпа пак за да хванат.Маистора ми казва че маи е помпата...други идееи от какво може да е ? че със това шега не бива
-
да и преди аз и затова смених накладките след като ги смених пак си потъваше след това обевъздушихме и пак си е така....защо мислиш че ако я сменя ще се оправи ? в сми какво да и е на старата ?Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:да и преди аз и затова смених накладките след като ги смених пак си потъваше след това обевъздушихме и пак си е така....защо мислиш че ако я сменя ще се оправи ? в сми какво да и е на старата ?
Коментар
-
1 Ниско ниво или утечка на спирачна течност 2 Въздух в спирачнота система 3 Неизправен автоматичен компенсатор на хлабината на задната спирачка 4 Повреден главен цилиндър или вакуумен съединител 5 Прекомерно биене на диска 6 Неизправен вакуумен усилвателСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
1-вите три са проверени е не е сменена деее то и това може да се включи там а за другите не са то маистора направо на помпата ме прати е и тои каза нещо за задните спирачки ама накрая помпа тия къде могат да се проверят и как ако може сам ?Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Re: Педала потъва
nasty написа:На пунтото ми смених му накаладките обевъздушихме и пак потъва плавно като се натиска и трябва да се напомпа пак за да хванат.Маистора ми казва че маи е помпата...други идееи от какво може да е ? че със това шега не биваLancia начин на мислене...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар