Колеги от както взех Пуното отзад се чува леко тропане. Не вярвам да е от амортесьорите, защото са чистонови. Днес я качих на канал и забелязах, че под пружините на амортесьорите има по едни тампончета, те бяха разкъсани. Възможно ли е да тропат те? Ако ли не бихте ли ме посъветвали какво може да е? Къде има още тампони отзад?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропане отзад Пунто 1.2
Collapse
X
-
Re: Тропане отзад Пунто 1.2
Murphy написа:Колеги от както взех Пуното отзад се чува леко тропане. Не вярвам да е от амортесьорите, защото са чистонови. Днес я качих на канал и забелязах, че под пружините на амортесьорите има по едни тампончета, те бяха разкъсани. Възможно ли е да тропат те? Ако ли не бихте ли ме посъветвали какво може да е? Къде има още тампони отзад?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Ремонтния комплект е за оста на носача.При тебе 90%имащ разбит/и/ тампони на самите носачи към купето.Те са предни и задни.Обикновенно се разбиват предните.И на двете ми Пунто-та го имаше проблема.Струват по около 10 лв/бр.Лошото е,че се сваля целия мост,за да се сменят.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Murphy написа:heraldita написа:Възможно - при мен имаше тропане отзад и се оказа, че е точно от тези тампони, след смяната им тропането изчезна.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
packo84 написа:Murphy написа:heraldita написа:Възможно - при мен имаше тропане отзад и се оказа, че е точно от тези тампони, след смяната им тропането изчезна.Вчера е минало, днес е подарък, а утре загадка!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар