преди няколко дни при спиране пред кварталният магазин колата спря ърудни учудих се но си казах че не съм сменял накладки сигорно е дошло времетоНа следващият ден пи спиране коалта носи на дясно и то дост апри скорост около 70 км. неможах да повярвам Набедих задните накладки отворих почистих и какво да водя накладки има всичко си е на мястото и на двете колелета някакви идеи ... и ли някой да се е борил с подобен проблемГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
занасяне при натискане на спирачките - РЕШЕНО
Collapse
X
-
Re: занасяне при натискане на спирачките помогнете
georgi_iliew написа:преди няколко дни при спиране пред кварталният магазин колата спря ърудни учудих се но си казах че не съм сменял накладки сигорно е дошло времетоНа следващият ден пи спиране коалта носи на дясно и то дост апри скорост около 70 км. неможах да повярвам Набедих задните накладки отворих почистих и какво да водя накладки има всичко си е на мястото и на двете колелета някакви идеи ... и ли някой да се е борил с подобен проблемГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.orgFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
georgi_iliew написа:е не всички са безгрешни клега!сменени са са 2 та задни амортисьора а предните били добре според "майстора"задните цилиндърчета ги пробвахме не задържат Възможно ли е проблем с маркучетата на задният мост поне така ми казаха майсториex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
ръчна
понеже и аз го имам подобен проблемкато натисна спирачките и занася сменени са ми почти всички работи по спирачкитено днес пробвах да спра на заледено само с ръчна и пак ми занесе иначе на сухо си спира почти нормално купил съм си за смяна задни амортисьори да видим как щее след смяната им
Коментар
-
кола
не съм ги гледал вчера пробвах да спирам само с ръчната пак занася а наклатките и жилата са ми от скоро барабаните са от Браво и наклатките и ако пусна ръчната и се опитам да тръгна колата се надига и все си мисля че амортисьорите прават проблем а иначе на сухо си спира почти както трябва и с ръчната и с педала
Коментар
-
Евала KENTANA, Колега, смени си спирачната течност,провери си маркучетата и 4-те и обезвъздуши хубаво, при нужда ги подмени с нови по 15 лева са. Което колело грее на там ли занасяш? Което грее там е проблема. Ако е предно колело просто ти е леко клиясало цилиндърчето в спирачния апарат и трябва да го разкараш или ти е запушено маркучето-веднага смяна с ново. Ако ти задържа задно колело при натиск на спирачка първо че захапва по-късно а второ няма да го усетиш. При колегата сас сменени задни челюсти и барабани на ръчна се занася защото в едното жило има малко повече ход от другото. Просто трябва да се урави хода на жилата.Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
харчи: DOSTA
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар