днес като тръгвах на работа нещо тропна като слизах на пътя уж нищо немаше но колата е усещам че все завива на ляво гледах два пъти нищо не видях по обят като вече бях минал поне 15 км качих на подемник и кво да видя счупена предна пружина а си мислех че нещо по рейката стана майстора вика да 60 лв за смяна а на мен не ми се дават Докато работеше Италянеца взех два Амортесьора комплект с всичко че нямаше само пружини и започнах да сменям пред нас извадих ключове крик ама нямах 17 камак за гедоре търсих в 4 магазина В КИРОВ за бройка бяха 10 лв купих от едни познати РИКО 4 броя различни за 10 лв почти лесно развих болтовете с гедоре ключа за гуми като лос свалих амортисьора и като се опитвах да сложа новия видях труднос т при слагане на 2 та долни болта ама стана с повече упорство лесно става само трябват 2 ключа 15 и 17 или гедоре да се развият 4 важни болта утре смяната продължава и на другия че сега колата е на една страна това е поредната смяна преди счупих задни вече колата ще е висока както трябва утре и снимки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
счупена спортна пружина на Пунтото -смяната на комплект
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар