Здравейте колеги!Пускам темата информативно! За последните 6 месеца, вече 5-ти автомобил с разлепено феродо на тази марка. Снощи едвам извадихме барабаните на едно рено. Един от случайте беше с разлепено феродо на предните, което е много опасно. Накладките са купувани от търговските им представители.Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАКЛАДКИ FERODO - може би да се избягват
Collapse
X
-
Колега и аз имах същия проблем само че на предни наклатки на има няма 2 месеца и на едната и се отлепи феродото и щях да се претрепя .Само дето дадох сумати пари а и на всичкото отгоре скърцаха .Сега съм с някви гт или нешто от сорта испански маи и са супер.Далече вече от феродо явно много ментета има или ги правят некачествени.Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
-
ама защо въобще някои си въобразявате, че това феродо има нещо общо с истинското... само за сравнение не съм сменял моите накладки откакто взех колата с тях от Ит- предните са си както дойде, а са на 65 000 км, задните ги смених на 50-55 000, никога не е просвирила и винаги е спирала супер. качеството на всички нови части тук отговаря на качеството на стокит евъв всичко по лев- което е много плашещо. затова си взех задни накладки 2 ръка, от колега, на който са му дошли с колата от Ит.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:ама защо въобще някои си въобразявате, че това феродо има нещо общо с истинското... само за сравнение не съм сменял моите накладки откакто взех колата с тях от Ит- предните са си както дойде, а са на 65 000 км, задните ги смених на 50-55 000, никога не е просвирила и винаги е спирала супер. качеството на всички нови части тук отговаря на качеството на стокит евъв всичко по лев- което е много плашещо. затова си взех задни накладки 2 ръка, от колега, на който са му дошли с колата от Ит.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:pakumba написа:ама защо въобще някои си въобразявате, че това феродо има нещо общо с истинското... само за сравнение не съм сменял моите накладки откакто взех колата с тях от Ит- предните са си както дойде, а са на 65 000 км, задните ги смених на 50-55 000, никога не е просвирила и винаги е спирала супер. качеството на всички нови части тук отговаря на качеството на стокит евъв всичко по лев- което е много плашещо. затова си взех задни накладки 2 ръка, от колега, на който са му дошли с колата от Ит.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Аз работя в магазин за авточасти и потвърждавам, че има много оплаквания от феродо и то от високия клас. До сега най-доволни са клиентите от АТЕ, Pagid...но и цената е доволнаHonda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000