Имам тропане от задната дясна част,но се получава когато мина през голяма локва и почва да тропа на сяка неравност и така доката не исъхне колата отдоло и после всичко си е наред без никакво тропане какви са възможните причини за това тропане смянил съм ремонтен комплякт на същия заден носач преди няколко месеца не вярвам да е от него друго което си мисля да не е от амортисиора не не знам на коя част би деиствала така водата само тогава да се получава някои ако се е сблъсквал със същия проблем мерси предварително (колата е фиат пунто 96.. )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем - нещо тропа по окачването
Collapse
X
-
той е газов и не се клати мн и за това не съм се насочил към него, но има вероятност и от него да е не знам симптомите на газовите защото на мене ми тропа само когато мина през локва и почва докато не исъхне.Когато е дъждовно постоянно си тропа и след ден като е сухо спира и няма никакъв шум сичко си е ток
Коментар
-
Да не отварям нова тема,но искам да попитам за тропане и при мен,но само при ниски температури (около и под нулата) и то в първите 100-200 метра.Предполагам,че е от амортисьорите,защото се появи тази зима, след смяната им през есента. Въпросът ми е дали това е нормално или нещо не е наред по амортисьорите?За инфо те са газови Каяба рефлекс.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Да не отварям нова тема,но искам да попитам за тропане и при мен,но само при ниски температури (около и под нулата) и то в първите 100-200 метра.Предполагам,че е от амортисьорите,защото се появи тази зима, след смяната им през есента. Въпросът ми е дали това е нормално или нещо не е наред по амортисьорите?За инфо те са газови Каяба рефлекс.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Точно толкова тропат и то само в студено време.Какво да им се раздвижва?Уж нови и газови,а тропат....Старите бяха оригиналните (газово-маслени) и тропане нямаше.Иначе колата е залепнала за пътя,но това тропане дразни. Явно не е предвидено да се карат по яки дупки и паваж....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар