Кофти ми потъва педала. Огледах отдзад някъде тече май от някой сприрачна тръбичка. Доста са изгнили. Аз хубаво ще ги сменя ама ми искат старите да ги видят кви са че имало с различна резба. Ако ги махна и съедина тръбичкита с някакъв маркуч някъде по средата дали ще мога да спирам като хората за 1 ден. Поне докато си намеря новите че без кола да обикалям не си е работа......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тръбички за спрачна течност
Collapse
X
-
Re: Тръбички за спрачна течност
Fiat 127 написа:Кофти ми потъва педала. Огледах отдзад някъде тече май от някой сприрачна тръбичка. Доста са изгнили. Аз хубаво ще ги сменя ама ми искат старите да ги видят кви са че имало с различна резба. Ако ги махна и съедина тръбичкита с някакъв маркуч някъде по средата дали ще мога да спирам като хората за 1 ден. Поне докато си намеря новите че без кола да обикалям не си е работа......Ex. Grande Punto Driver
-
Re: Тръбички за спрачна течност
vesko.t написа:Fiat 127 написа:Кофти ми потъва педала. Огледах отдзад някъде тече май от някой сприрачна тръбичка. Доста са изгнили. Аз хубаво ще ги сменя ама ми искат старите да ги видят кви са че имало с различна резба. Ако ги махна и съедина тръбичкита с някакъв маркуч някъде по средата дали ще мога да спирам като хората за 1 ден. Поне докато си намеря новите че без кола да обикалям не си е работа......
Коментар
-
Блокирал ти е регулатора на задните спирачки. Ако го махнеш и свържеш директно при празна кола отзад, задните спирачки ще спират с усилие равно на предните. ВНИМАВАЙ на хлъзгаво, пясък и сняг и в завой. При такова неравномерно разпределение на силите на спиране ставаш пумпал ако не внимаваш.Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
BlueStorm написа:Блокирал ти е регулатора на задните спирачки. Ако го махнеш и свържеш директно при празна кола отзад, задните спирачки ще спират с усилие равно на предните. ВНИМАВАЙ на хлъзгаво, пясък и сняг и в завой. При такова неравномерно разпределение на силите на спиране ставаш пумпал ако не внимаваш.
Коментар
-
Fiat 127 написа:Нищо няма да махам. Оставям го там. Ще свържа напрово тръбичките с маркучите и готово. Гледах сега на старата ми кола е така и се сетих че майстора навремето така го направи. Намерих магазин за спирачни тръбички 6 лв метъра и ти слагат каквито искаш накрайници те са по 1-2лв бр."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
toko написа:Fiat 127 написа:Нищо няма да махам. Оставям го там. Ще свържа напрово тръбичките с маркучите и готово. Гледах сега на старата ми кола е така и се сетих че майстора навремето така го направи. Намерих магазин за спирачни тръбички 6 лв метъра и ти слагат каквито искаш накрайници те са по 1-2лв бр.
Коментар
-
Fiat 127 написа:toko написа:Fiat 127 написа:Нищо няма да махам. Оставям го там. Ще свържа напрово тръбичките с маркучите и готово. Гледах сега на старата ми кола е така и се сетих че майстора навремето така го направи. Намерих магазин за спирачни тръбички 6 лв метъра и ти слагат каквито искаш накрайници те са по 1-2лв бр."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар