Колеги, имам следния въпрос!Колата е палио уйкенд 1,9 ТД без АБС. Миналата седмица беше по-студено и колата изгуби спирачки. Погледнах в казанчето и беше празно. Понеже нямах течнст на ръчна тръгнах до бензиностанцията да купя, междувруменно се появиха спирачките и когато отврих казанчето течността се беше в норма. Въпроса ми е на какво се дължи тази загуба и появата на спир. течност и евентуалното му решаване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мистериозна загуба на спир. течност и след работа пак поява
Collapse
X
-
Re: Мистериозна загуба на спир. течност и след работа пак по
krasig написа:Колеги, имам следния въпрос!Колата е палио уйкенд 1,9 ТД без АБС. Миналата седмица беше по-студено и колата изгуби спирачки. Погледнах в казанчето и беше празно. Понеже нямах течнст на ръчна тръгнах до бензиностанцията да купя, междувруменно се появиха спирачките и когато отврих казанчето течността се беше в норма. Въпроса ми е на какво се дължи тази загуба и появата на спир. течност и евентуалното му решаване.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:krasig написа:Колеги, имам следния въпрос!Колата е палио уйкенд 1,9 ТД без АБС. Миналата седмица беше по-студено и колата изгуби спирачки. Погледнах в казанчето и беше празно. Понеже нямах течнст на ръчна тръгнах до бензиностанцията да купя, междувруменно се появиха спирачките и когато отврих казанчето течността се беше в норма. Въпроса ми е на какво се дължи тази загуба и появата на спир. течност и евентуалното му решаване.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Riki888 написа:Tornado написа:krasig написа:Колеги, имам следния въпрос!Колата е палио уйкенд 1,9 ТД без АБС. Миналата седмица беше по-студено и колата изгуби спирачки. Погледнах в казанчето и беше празно. Понеже нямах течнст на ръчна тръгнах до бензиностанцията да купя, междувруменно се появиха спирачките и когато отврих казанчето течността се беше в норма. Въпроса ми е на какво се дължи тази загуба и появата на спир. течност и евентуалното му решаване.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Недей така ще ти се смее целия форум.Bravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар