Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на Амортисьори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на Амортисьори

Здравейте, баща ми иска да смени амортисьорите на бравата си 1.9 дизел евъв форума прочетох добри отзиви за MONROEнамерих ги из нета за 147 лева бройката за преден и 83 лева за заденсрещнах и COMFORT марка горе доли на същата цена.моля посъветвайте ме за марка и някаква цена около която да ги търся.Благодаря предварителноГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

И с Cofap няма да сбъркаш,пък и са по ефтини.Виж ги на axm-auto.com
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Много благодаря доста са по-евтини. Казваш, че и те са добър избор

Коментар

кофап ги слагат при производството на колатабразилски собственост на марети
        ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

x

Аз съм с монрое рефлекс по 70лв броиката за задни и за сега съм доволен

Коментар

задните ги смених с кофап ,2,5 години работят добре все още
            пунто 1,7тд

Коментар

seninkn написа:
              кофап ги слагат при производството на колатабразилски собственост на марети
              Може и да ги произвежда същата фирма но нямат нищо общо с това което вграждат оригинално .Нито возия нито шум при студено време ,нито издражливост.Сега карам с такива на вън е -12 градуса вози като каруца с дървени колела и тропа като такава карам 2 ра година и при първа възможност ги сменям .
              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Търси НИКО66, те продават RICAMBI ORIGINALI Италия. Това са амортисьорите който са първичното вграждане на Фиат. С тях излизат от завода и цената им е добра.
                Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
                харчи: DOSTA

Коментар

... може ли споменеш и някакви цифри за тия амортисьори, за сравние, задни кофап 38 - 46 кинта а монро 92 - 80...
                  ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Ами задните са някъде около 60-на лева за бройка.
                    Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
                    харчи: DOSTA

Коментар

Аз днес смених задните амортисьори на моя Фиат Браво 1.2.Сложиха ми Монро по 72лв бройката(с 2 год гаранция) и по 20лв за ремонта, т.е ми излезна общо 184лв .Серивз и магазин - www.emk-33.com. Разликата се почувства веднага.Още на излизане от сервиза по замръзналата на коловози и дупки уличка колата клатеше по-малко.

Коментар

avent написа:
                        Търси НИКО66, те продават RICAMBI ORIGINALI Италия. Това са амортисьорите който са първичното вграждане на Фиат. С тях излизат от завода и цената им е добра.
                        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Аз пък сложих монро рефлекс с 3 год.гаранция....не съм очарован от возията,прекалено твърдо е.Четох доста теми за амортисиори и не пестих пари,но стигнах до заключение че маи няма значение дали са монро,кони,каяба или кофап,виктори или квото и да било.Стига те устроива цената зимаи и не мисли.
                          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                            Аз пък сложих монро рефлекс с 3 год.гаранция....не съм очарован от возията,прекалено твърдо е.Четох доста теми за амортисиори и не пестих пари,но стигнах до заключение че маи няма значение дали са монро,кони,каяба или кофап,виктори или квото и да било.Стига те устроива цената зимаи и не мисли.
                            Така е. А ако някой иска да му вози колата по-меко да си купи маслени амортисьори. Аз специално съм доволен от маслено-газовите, които производителят е предвидил. След смяната на задните веднага се усети разликата най-вече при влизане в завой с по-голяма скорост.
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Само не амортисьори от Нико66. Ниски цени за нулево качество. Китайски амортисьори ги продават за италиански. Пълни мошеници.

Коментар

Working...
                              X