Здравейте, баща ми иска да смени амортисьорите на бравата си 1.9 дизел евъв форума прочетох добри отзиви за MONROEнамерих ги из нета за 147 лева бройката за преден и 83 лева за заденсрещнах и COMFORT марка горе доли на същата цена.моля посъветвайте ме за марка и някаква цена около която да ги търся.Благодаря предварителноГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на Амортисьори
Collapse
X
-
seninkn написа:кофап ги слагат при производството на колатабразилски собственост на маретиFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Аз днес смених задните амортисьори на моя Фиат Браво 1.2.Сложиха ми Монро по 72лв бройката(с 2 год гаранция) и по 20лв за ремонта, т.е ми излезна общо 184лв .Серивз и магазин - www.emk-33.com. Разликата се почувства веднага.Още на излизане от сервиза по замръзналата на коловози и дупки уличка колата клатеше по-малко.
Коментар
-
Аз пък сложих монро рефлекс с 3 год.гаранция....не съм очарован от возията,прекалено твърдо е.Четох доста теми за амортисиори и не пестих пари,но стигнах до заключение че маи няма значение дали са монро,кони,каяба или кофап,виктори или квото и да било.Стига те устроива цената зимаи и не мисли.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Аз пък сложих монро рефлекс с 3 год.гаранция....не съм очарован от возията,прекалено твърдо е.Четох доста теми за амортисиори и не пестих пари,но стигнах до заключение че маи няма значение дали са монро,кони,каяба или кофап,виктори или квото и да било.Стига те устроива цената зимаи и не мисли.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар