Здравейте колеги.Имам следния проблем. Вчера ми си спука едната от двете дълги спирачни тръбички за задните колела. Явно им е дошло времето. Като се позагледах и късите са изгнили, та ми се иска да сменя и късите и дългите. Ако някой знае продават ли се готови тръбички да ме насочи къде мога да намеря, или се изработват по мостри. Незнам до сега не ми се е налагало да сменям тръбички. Или някое сервизче изгодно. Просто някякво инфо. Колата е Темпра 1.6 моно.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукана спирачна тръбичка
Collapse
X
-
В ЕМ Комплект правят, ама незнам как работят (дали по мостри или по модел)! Мисля че имаше един магазин наблизо до теб!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Ако става въпрос за медни - изработват ги на линеен метър и доста са скъпички - към 10 лв/м.По-ефтиния вариант - продават се във форума много фиати на части. Тръбите не е задължително да са от темпра - стават и от други италианки. Само гледай да съвпаднат резбовите накрайници, защото за ляво и дясно колело са 2 размера М10х1 и М12х1.
Коментар
-
NikMar написа:Може да паснат и от Жигула, поне при тях са по-евтини.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар