ivan_cirkov90 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат пунто има ли хидравлика на волана
Collapse
X
-
ogi28b написа:JacK`DanielS написа:Колега не че нещо ама след като напишеш дадено съобщение след това поглеждаш ли какво си написал? много от съобщенията ти са неясни и с многобройни правописни грешки. не че аз или който и да е не правим грешки но при теб това е редовно. от доста време зе зачитам в твоите съобщения и до сега несъм видял нещо да е както трябва. Нищо лично! просто те саветвам като приател!аз пък съм виждал пунто S 55hp. със хидравлика. Попринцип хидравличната помпа се монтира в предната част на двигателя, но не на всяко пунто е така. Казанчето за хидравличната течност се монтира на "десния" амортисьор (винаги даден детаил по автомобила се определя дали е ляво или дясно когато сте вътре в копето а не пред автомобила) и е бяло на цвят. а самата хидравлична течност е със червен цвят, но ако не е сменяна тя става черна. ако е от някой долнопробна марка течноста си е прозрачна с леко кехлибарен цвят.това е от мен дано съм бил полезенJacK`DanielS написа:изкаш да ми кажеш че си със електроусилвател на волана така ли? ако това изкаш да кажеш значи някой те е излъгал. пък камоли 94г.я качи някой снимка да видим Ел. усилвателя тогаваJacK`DanielS написа:тук говорим за копето не за двигателя. Двигателя е ясен
Коментар
-
ivan_cirkov90 написа:JacK`DanielS написа:ivan_cirkov90 написа:Заповядай...
Коментар
-
JacK`DanielS написа:ivan_cirkov90 написа:JacK`DanielS написа:ivan_cirkov90 написа:Заповядай...
Коментар
-
В Лондон съм. Ако е релетата , ще мога да си ги оправя. Долу -горе се ориентирах по това...http://www.youtube.com/watch?v=cn-zj...eature=related Само не знам как да диагностицирам дали е точно от тях.ex-Punto 1.9JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар