Здравейте оказва че са ми криви и предните спирачни дискове и ще трябва да ги сменям понеже колата тресе яко при спиране със висока скорост.Въпроса е че сложих наскоро нови накладки.Значи новите накладки са на 1100 км ,от които 800 км са извън града и 300 градско.Проблем ли е ако сложа тези накалдки на новите дискове и трябва ли примерно да се пробвам да ги изравня със шкурка преди това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще сменям криви предни дискове,да сменя ли и накладките?
Collapse
X
-
Re: Ще сменям криви предни дискове,да сменя ли и накладките?
biker_81 написа:Здравейте оказва че са ми криви и предните спирачни дискове и ще трябва да ги сменям понеже колата тресе яко при спиране със висока скорост.Въпроса е че сложих наскоро нови накладки.Значи новите накладки са на 1100 км ,от които 800 км са извън града и 300 градско.Проблем ли е ако сложа тези накалдки на новите дискове и трябва ли примерно да се пробвам да ги изравня със шкурка преди това.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: Ще сменям криви предни дискове,да сменя ли и накладките?
biker_81 написа:Здравейте оказва че са ми криви и предните спирачни дискове и ще трябва да ги сменям понеже колата тресе яко при спиране със висока скорост.Въпроса е че сложих наскоро нови накладки.Значи новите накладки са на 1100 км ,от които 800 км са извън града и 300 градско.Проблем ли е ако сложа тези накалдки на новите дискове и трябва ли примерно да се пробвам да ги изравня със шкурка преди това.
Коментар
-
Danchojn написа:Аз обаче не бих постъпил така! Ще си сложа и нови накладки, а старите след като се износат новите. Това си е мое мнение.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар