Преди няколко дни леко катастрофирах, имаше сняг, колата поднесе и излезе от пътя в една поляна. Оказа се, че съм счупил левият кормилен накрайник и колелото беше неуправляемо. Възможно ли е поради счупване в движение на накрайника колата да е поднесла или вследствие на удара в последствие да се е счупило. На мястото на среза по сечението имаше лека ръжда, което ме осъмни, че си е бил повреден. Много е притеснително ако накрайника е причината за катастрофата, защото ’’недай си боже’’ да се счупи при голяма скорост, става страшно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Счупване на кормилен накрайник
Collapse
X
-
Възможно е, може да е имало шупла в метала или да е бил пукнат! Това говори колко е качествен..Щом е имало ръжда по сечението на счупване!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Напълно е възможно в мен да е грешката, въпреки че карах много бавно понеже беше пресен и много хлъзгав снега. Стана на прав участък, колата изведнъж тръгна доста стабилно наляво без видима причина, аз веднага се опитах да я изправя но изобщо не ме слушаше, осука се и излезе извън пътя. Или се е счупил и за това е тръгнала да носи, или рязко като съм дал десен се е скъсал, или след удара. Но наистина тази ръжда по счупването много ме осъмни.Bravo TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар