Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За за смяна на накладки.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За за смяна на накладки.

Може ли да ми кажете с кой номер шестограм се сваля спирачния апарат за смяна на накладки че по спомен си мисля че го нямаше в комплектите кито се продават по магазините.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

не помня точно кои номер беше но при всички поможния го има в комплектите които се продават по магазините !
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Kaкъв шестограм ?Апаратите ти се държат на болтове 17ка!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Седми номер е шестограна!

Коментар

///// написа:
          Седми номер е шестограна!
          Точно това ме интересуваше ,благодаря ти колега .И аз за този си мислех че точно 7 ми няма по стандартните комплекти.
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Re: За за смяна на накладки.

dani389 написа:
            Може ли да ми кажете с кой номер шестограм се сваля спирачния апарат за смяна на накладки че по спомен си мисля че го нямаше в комплектите кито се продават по магазините.
            Номер 7 колега. Няма го в комплектите (те са 6 и после 8 ). Може да си го купиш отделно на бройка.
            ex. Fiat Marea 1.6 16V
            ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
            Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Колеги, съжалявам че ще Ви разочаровам, но ключът който се използва за развиване на апрата на предните накладки не е шестограм ами т.н. "звезда", но кой номер точно беше щи Ви излъжа.

Коментар

pgc написа:
                Колеги, съжалявам че ще Ви разочаровам, но ключът който се използва за развиване на апрата на предните накладки не е шестограм ами т.н. "звезда", но кой номер точно беше щи Ви излъжа.
                Ще трябва да те разочаровам, но някой ти е побългарил колата - имбус 7 е.

Коментар

С номер седем шестограм (шестогран, или имбус) се разглабя половината апарат така, че да се сменят накладките. Някога нямах този инструмент и свалих целият спирачен апарат с накрайник номер 17! По този начин също става, но все пак препоръчвам методът с шестограна. Един последен съвет - купете си качествен шестогран на единична бройка!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

А качествен какво имаш в предвид, като марка, магазин?
                    Geronimooo...

Коментар

Working...
                    X