Може ли да ми кажете с кой номер шестограм се сваля спирачния апарат за смяна на накладки че по спомен си мисля че го нямаше в комплектите кито се продават по магазините.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За за смяна на накладки.
Collapse
X
-
Kaкъв шестограм ?Апаратите ти се държат на болтове 17ка!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Re: За за смяна на накладки.
dani389 написа:Може ли да ми кажете с кой номер шестограм се сваля спирачния апарат за смяна на накладки че по спомен си мисля че го нямаше в комплектите кито се продават по магазините.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
С номер седем шестограм (шестогран, или имбус) се разглабя половината апарат така, че да се сменят накладките. Някога нямах този инструмент и свалих целият спирачен апарат с накрайник номер 17! По този начин също става, но все пак препоръчвам методът с шестограна. Един последен съвет - купете си качествен шестогран на единична бройка!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар