Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тампон на заден мост за смяна? - Stilo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тампон на заден мост за смяна? - Stilo

Здравейте,не съм сигурен но според мен това е единия от тампоните на задния мост и е за смяна.Поправете ме ако греша. При преминаване с много ниска скорост през бабуни се чува метален звук като търкане на метал в метал отзад.
    Прикачени файлове
    FIAT Stilo 1.9 JTD 115

За смяна са ти, минах по този път.Съвета ми е да си вземеш Рикамби Оригинали и да бягаш като дявол от тамян от Birth.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мерси emzo, аз гледах снимките на твоите, сравнявах, ама не бях сигурен та затова реших да питам за всеки случай. Ще пазарувам най-вероятно от ахм.
      FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Намери си майстор, който е сменял тампони на стило, не сега да се учи :D
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Майстора е най-важния момент в цялата операция :D Знаеш ли как мога да проверя състоянието на пружините отзад. Струва ми се че задницата ми е с една идея по-ниска.Може и да си въобразявам де или в германията да са я товарили здраво и да са омекнали. Да са слагани спортни пружини само отзад не вярвам. Има и нещо като гумени пръстеновидни подложки отдолу и отгоре на позиции 7 и 10 сигурно и те се износват в някой красив ден /из дупките софийски/ :D
          Прикачени файлове
          FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

ето има и ръководство как да си ги смениш даже.. http://www.fiatforum.com/stilo-guide...mlпишеше още там, че след 80к км гарантирано се скапват 120 лв ги купих ricambi originali така се беше разтропало, че имах чувството че на джанти карам успех

Коментар

neonglow написа:
              ето има и ръководство как да си ги смениш даже.. http://www.fiatforum.com/stilo-guide...mlпишеше още там, че след 80к км гарантирано се скапват 120 лв ги купих ricambi originali така се беше разтропало, че имах чувството че на джанти карам успех
              Мерси колега, предполагам че с подходяща помощ и условия ще се справя, но ще оставя процедурата на доверен майстор
              FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Нямам идея за пружините.Аз намерих едно майсторче от един сервиз и на частно ми ги смени за 40лв двата.За час и нещо се справи.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Re: Тампон на заден мост за смяна? - Stilo

cho написа:
                  Здравейте,не съм сигурен но според мен това е единия от тампоните на задния мост и е за смяна.Поправете ме ако греша. При преминаване с много ниска скорост през бабуни се чува метален звук като търкане на метал в метал отзад.
                  Аз Току що си оставих Стилото в сервиз за смяна на въпросните тампони, но ми взеха 100лв

Коментар

виште как става смяната https://www.youtube.com/watch?v=ppUEiAQowZs и на мен ми предстои
                    fiat stilo jtd

Коментар

Working...
                    X