Здравейте колеги, искам да попитам някой знае ли какви пружини да си взема за Типо-то на -60мм. Имам спортни пружини но не ги знам на колко са защото така купих колата със тях ... някакви червени са и са доста ниски. Искам да я снижа с някъде около 2 пръста още, а пък варианта с рязането на пружината не ми харесва. Също така ако сложа спортни амортисьори колата ще стане ли по-ниска и съответно някаква марка Поздрави на всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква марка пружини за Типо
Collapse
X
-
Незнам къде ще намериш -60 мм пружини! Аз лично такива не съм виждал .. максимум до -40мм а не е като да не съм се ровил! Ако сложиш по-къси амортесьори няма да падне още, това зависи от пружината! Незнам дали ще намериш coil-over-и за типо, защото и аз съм търсил ама това е най-добрия вариант за максимално смъкване защото там чашката на амортесиора е на винт!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Executer написа:Незнам къде ще намериш -60 мм пружини! Аз лично такива не съм виждал .. максимум до -40мм а не е като да не съм се ровил! Ако сложиш по-къси амортесьори няма да падне още, това зависи от пружината! Незнам дали ще намериш coil-over-и за типо, защото и аз съм търсил ама това е най-добрия вариант за максимално смъкване защото там чашката на амортесиора е на винт!Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Защото не искаш да слагаш coilo-ве? Пружините на това браво се продадоха и май бяха Momo Corse ама такива трудно ще намериш!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Защото не искаш да слагаш coilo-ве? Пружините на това браво се продадоха и май бяха Momo Corse ама такива трудно ще намериш!Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Трябват ми на -60мм. да кажем ама такова чудо за Типо не съм срещал. Мойте и те са ниски, но не са това което ми трябва. Не ми се реже спортна пружина да я съсипвам Пружини ще купувам чисто нови защо викаш трудно ще намера Momo Corse знам, че има джанти ама пружини такава марка не съм виждалТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
A да прав си Apex бяха! Heed Auto предлагат такива.. преди година цената с 2 седмици доставка беше 350 лв!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
Не не би трябвало да са по-къси! Има спортни газови който са по-къси, но те нови са много скъпи! Има един колега който сега продава във алфа форума такива "1912" му е ника и е от Пловдив. Май им иска към 350 лв за предни и задни!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
Executer написа:Не не би трябвало да са по-къси! Има спортни газови който са по-къси, но те нови са много скъпи! Има един колега който сега продава във алфа форума такива "1912" му е ника и е от Пловдив. Май им иска към 350 лв за предни и задни!Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Мда те са по-къси от оригиналните!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
Да принципно е так, височината на колата зависи най-много от пружините, но като стеблата са по-къси за да закачиш амортесиора към тампона пружината се сгъва повече и от там идва намаляването на височината .. с малко, но пак намалява!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
Executer написа:Да принципно е так, височината на колата зависи най-много от пружините, но като стеблата са по-къси за да закачиш амортесиора към тампона пружината се сгъва повече и от там идва намаляването на височината .. с малко, но пак намалява!Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Е тогава защо искаш да я сваляш още? Иначе monroe не са оригинални за типо! Трябва да са или boge или една друга италианска фирма дето и забравих името... ако не са значи са сменяни!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар