Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Амортисьори Optimal - мнения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Амортисьори Optimal - мнения

колеги само това ми предлагат за 85 лева в AXM- а и Euro-то и има и кофап в AXM ама са по 107 кинта броя. дайте съвети, някой карал ли е с тия Optimal, защото лично аз не съм ги чувал.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Re: Амортисьори Optimal - мнения

reter написа:
    колеги само това ми предлагат за 85 лева в AXM- а и Euro-то и има и кофап в AXM ама са по 107 кинта броя. дайте съвети, някой карал ли е с тия Optimal, защото лично аз не съм ги чувал.
    Не съм карал с Оптимал , но с Кофап даКофапа определено е по-добрия вариант и тея 20 лева отгоре ще ги спестиш в дългосрочен план,мисля ,че и останалите колеги тукще подкрепят мнението ми на 100 процента.Кофапа се слага на всички италянки излизащи от заводите в Бразилия
    Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
    I am in love with my cars

Коментар

след като не си карал, от къде знаеш че кофап е по-добрият вариант? кофап според мен не са нищо особено като возене, обикновени амортисьори, но са здрави, носят много на бой (дупки)
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Е как 107 кинта в сайта им кофапа излиза 76лв и то без отстъпката?
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Synthy написа:
          след като не си карал, от къде знаеш че кофап е по-добрият вариант? кофап според мен не са нищо особено като возене, обикновени амортисьори, но са здрави, носят много на бой (дупки)
          Ами сблъсквал съм се с други продукти на Оптимал,едно лагерче така сдаде багажа след 1000 км,та ми е достатъчно да отбягвам всичко тяхно.Всъщност трудно е да се каже ,че оптимал имат някакви продукти,по-скоро май само пакетират защото имат от лагери до спирачни дискове,бе от птиче мляко.Един истински производител не може да произвежда всичко.Кофапа мисля се е доказал в здравината си.
          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
          I am in love with my cars

Коментар

аз знам че кофап-а е по добрия вариант. интересуват ме мненията ви за оптимал-а

Коментар

Replay написа:
              ...бе от птиче мляко.Един истински производител не може да произвежда всичко.
              Малко оффтопик, ама то и Bosch е същатата работа .

Коментар

Оптимал е китайска фирма, която има отворен офис в Германия, за да се води немска. Ти си прави съответните изводи.

Коментар

Airfan написа:
                  Оптимал е китайска фирма, която има отворен офис в Германия, за да се води немска. Ти си прави съответните изводи.
                  да ти кажа, на мен ми ги представиха за германски, явно да се замислям в/у кофап-а

Коментар

Аз пък преди три месеца си купих задни Оптимал за по 42лв. парчето! :D Засега се държат добре, но времето ще покаже. Поне задните се сменят много лесно! :D
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

вече поръчах кофап-а. 103 лева броя. Утре ще са тука

Коментар

а

оптимал са пълни боклуци не се лажете да ги копувате защото са по евтини.преди 10 дни монтирах такива от евро07 и днес човека доиде за рекламация защото единия вече тракаше ужасно много.и поради факта чесъм изгубил касовата бележка купих на човека други нови за моя сметка.бяха минали около 250км.
                        тел.0897943620

Коментар

Кофап са същия боклук-пролетта взех два предни-не изкараха и толкова.
                          Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

lu40 написа:
                            Кофап са същия боклук-пролетта взех два предни-не изкараха и толкова.
                            При мене пък карат над 15000км са и нямат никакви проблеми. Явно зависи на какво ще попаднеш.
                            Фиат Крома 1.9 16v+
                            Фиат Браво 1.6 16v
                            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Replay написа:
                              Synthy написа:
                              Ами сблъсквал съм се с други продукти на Оптимал,едно лагерче така сдаде багажа след 1000 км,та ми е достатъчно да отбягвам всичко тяхно.Всъщност трудно е да се каже ,че оптимал имат някакви продукти,по-скоро май само пакетират защото имат от лагери до спирачни дискове,бе от птиче мляко.Един истински производител не може да произвежда всичко.Кофапа мисля се е доказал в здравината си.
                              И аз съм се сблъсквал с тази марка.На никого не препоръчвам Оптимал,няма значение дали амортисьори ще си купиш или лагери,същата боза са,има и други марки пред тази.
                              Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
                              Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

Working...
                              X