Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на ходова част

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chaveto написа:
    В София има на няколко места където рециклират носачи и тем подобни. Аз лично знам един човек в Требич и досега винаги съм бил доволен от това което ми е правил. Естествено си има и някаква граница на разбиване след която и да го направят ще изкара ден два и пак ще се разхлопа.
    Колега аз работя в мебелна фабрика в Требич,я ми кажи къде е този човек който рециклира?TornadoКолега ще съм ти благодарен,да потърсиш темата,за да неви занимавам и да ми стане по ясно./////Колега мойто типо е с новия феис 93-та,как да разбера кой размер сам 20 или 21 мм,шарнира ми е 17мм. ?Колеги само не разбрах като срежа и извадя стария тампон,новия как да го набия отсрани?При набиването на новия тампон,той няма ли да се върти около оста на носача?
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Хоп.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Доколкото виждам колега ти си срязал не направо отгоре стария тампон,ами отсрани и си го избил по оста,без да го повреждаш.п.п.Стана ми ясно как стават нещата.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

Колега намира се зад училището. Ако влезеш от главният път по улицата преди моста и стигнеш до училището, минаваш покрай училището и след него завиваш наляво и от дясната страна е къщата. Нямам никаква на идея как се казва или коя е улицата и номер. Питай и няма начин да не ти кажат. За последно лятото си караше зелен пасат комби.

Коментар

Working...
          X