chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на ходова част
Collapse
X
-
pecata написа:chaveto написа:Аз лично смених само тампоните защото шарниите бяха здрави. Купих на Сиджем и смяната не е трудна. С флекса внимателно отстраних старите и после набих новите. Работа за 20мин. Отидох при такива където рециклират шарнири и си купих и два маншона за шарнирите защото бяха тръгнали и засега всичко е ОК.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
///// написа:Тампона се реже надлъжно по оста до метала на носача и после излиза и на ръка. .
Коментар
-
аз съм с носачи МООГ и вътрешни накрайници МООГ (муг)..за сега не са се обадили, ама са на 10000 само, а мога да твърдя, че карам доста внимателно, не треса по-дупки и павета ежедневно, пазя се...пп странното е, че майсторът ми каза, защо муг, след месец пак ли ще ги сменяш, ама всеки си има мнение де...за АС метал съм чувал само хубави работиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:аз съм с носачи МООГ и вътрешни накрайници МООГ (муг)..за сега не са се обадили, ама са на 10000 само, а мога да твърдя, че карам доста внимателно, не треса по-дупки и павета ежедневно, пазя се...пп странното е, че майсторът ми каза, защо муг, след месец пак ли ще ги сменяш, ама всеки си има мнение де...за АС метал съм чувал само хубави работиFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
ново 20. Ходих в друг сервиз днес и момчетата ми казаха че носачите патуват но има още хляб и не трака от тях. Кормилната щанга не била за смяна. Проблема идва от амортисьорите които са пълни боклуци - закупени от форума от ridik. Много внимавайте и не купувайте нищо от него!Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
преди да се установи, че проблемът е от носачите, смених вътрешни накрайници...и всеки майстор беше със собствено мнение - лагери, тампони, РЕЙКА, дори... смяхтака че, аз на майстори вяра нямам...пп а дали някъде ги обновяват носачите... знам, че тампони се сменят, ама шарнирната връзка може ли да се обнови?A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:преди да се установи, че проблемът е от носачите, смених вътрешни накрайници...и всеки майстор беше със собствено мнение - лагери, тампони, РЕЙКА, дори... смяхтака че, аз на майстори вяра нямам...пп а дали някъде ги обновяват носачите... знам, че тампони се сменят, ама шарнирната връзка може ли да се обнови?Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
Re: Ремонт на ходова част
reter написа:колеги, преди малко се върнах от преглед на ходовата част и извода е:Предни Носачи - 2бр. кор. щанга - ляваманшон каре - въртрешен лявманшон каре - външен десенНаправо се разболях, но какво да се прави. Въпросите ми са: какви носачи да взимам, гледах темата но доста некатегорично печели АЦ Метал, и има ли ги в axm-а, защото не ги виждам в каталога. Маншоните ясно, кормилната щанга да търся ли определена марка или?Неподходящ раздел.Преместена."Модераторски екип на fiat-bg.org"marea 1.9jtd
Коментар
-
reter написа:BEX---GT написа:преди да се установи, че проблемът е от носачите, смених вътрешни накрайници...и всеки майстор беше със собствено мнение - лагери, тампони, РЕЙКА, дори... смяхтака че, аз на майстори вяра нямам...пп а дали някъде ги обновяват носачите... знам, че тампони се сменят, ама шарнирната връзка може ли да се обнови?A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
----колега, колата е кораб. сложих ги сега в неделя и просто положението е критично. цялата кола се клати като луда. като мина през дупка, предницата подскача 3-4 пъти. щом си сигорен, че нищо им няма, дай да ти ги върна и ги прави каквото искаш. аз за 1 седмица немога да им видя сметката, нито имам интерес в това. Казвам ти просто как стоят нещата. Ако си истински коректен, дай да ти ги върна и ми върни парите.-----Това ми написа преди малко колегата ’’ретер’’ а от горе са снимките на амовете които му пратих мисля че ясно се вижда дали са читави или не. казва че ги е сложил в неделя това е 22.11.09г горе цитата които сложих е от 24.11.09 значи с моите амове е ходил на сервиз и нищо не са му казали за тях. Но това е едно на страна. Малко по нагоре пък е писал че днес маистори му казали че тропа от тях. а съм ви копирал какво ми каза днес и нищо не споменава за тропане и тракане. Разбит амортесиор когато не е на пружината се познава веднага . амовете му ги пратих по миналата седмица , но знам какво съм му пратил и това са амортесиори без проблем . Много е лесно да набедиш човек...........marea 1.9jtd
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар